background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Elektrische tandenborstels

Filter

Merken

Soort

Acties

Prijs

Voor wie

Beoordeling

Maat en inhoud

Assortiment

38 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
38 product(en) gevonden
< 1 2 >
38 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
38 product(en) gevonden
< 1 2 >
Steeds meer mensen vervangen hun handtandenborstel door een elektrische tandenborstel. En dat is natuurlijk niet voor niets. Naast dat een elektrische tandenborstel door veel tandartsen wordt aanbevolen voor een betere mondverzorging is het poetsen van je tanden ineens een stuk gemakkelijker. Je poetst sneller en hoeft de borstel alleen maar correct op je tanden of kiezen te plaatsen.

Verwijder tandplak met een elektrische tandenborstel

Het elektrisch poetsen van je tanden is niet alleen makkelijker, je pakt er ook sneller en beter tandplak mee aan. Door een elektrische tandenborstel met poetsdruksensor te gebruiken weet je zeker dat je niet te hard poetst. Zo houd je je tanden en tandvlees gezond. Ook zijn de meeste elektrische tandenborstels voorzien van een handige timer, zodat je precies weet wanneer de twee minuten poetsen voorbij zijn.

Moeilijk bereikbare plaatsen met een elektrische tandenborstel

Met een reguliere tandenborstel is het niet altijd even gemakkelijk om iedere plek in je mond te bereiken. De kleine en ronde borstelkop van een elektrische tandenborstel maakt dit vele malen gemakkelijker en bereikt moeiteloos deze lastige plekken. Voor het beste resultaat vervang je de opzetborstel iedere drie maanden.

Kies uit verschillende tandenborstels voor kinderen en volwassenen

Om het poetsen voor kinderen leuker te maken, zijn een aantal modellen uitgebracht in vrolijke en leuke designs. Ook heb je de keuze uit verschillende modellen voor volwassenen van merken als het Kruidvat Merk, Oral-B en Philips.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez