Klik hier voor gratis verzending!
  • Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: ACCESSOIRE VAN HAIR ESSENTIALS MET PAILLETTEN

Antwerpen 02-10-2019 | Het accessoire van Hair Essentials met roze of zilveren pailletten voldoet niet aan onze kwaliteitseisen. Het risico bestaat dat bij gebruik de stof van het accessoire kapot gaat. De scherpe randen van het metaal in het accessoire kunnen hierdoor schade aan de huid veroorzaken.

Het accessoire voor kinderen kan zowel om de arm als in het haar worden gedragen. Dit product van Hair Essentials was vanaf 7 mei 2019 voor 1,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ben je in het bezit van dit accessoire, dan vragen we je dringend om het betreffende product direct buiten het bereik van kinderen te houden.

Het accessoire mag, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van de Kruidvatwinkels. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice:
Vlaanderen 0800 – 16 97 1 / Wallonië 0800 – 18 09 8.

Onze excuses voor het ongemak.
 

Lees meer 

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: KRUIDVAT BINNENVERLICHTING 100 LAMPJES

Antwerpen 19-08-2019 | Uit onderzoek is gebleken dat er een kwaliteitsprobleem is met de Kruidvat binnenverlichting 100 lampjes. De verlichting is in 2017 en 2018 in onze winkels verkocht. Op de verpakking staat de EAN-code 4894532352593.

Als u in het bezit bent van deze verlichting, gebruik deze dan niet meer. U kunt de lampjes terugbrengen naar één van onze Kruidvat-winkels. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed.

Voor meer informatie kan tijdens kantooruren telefonisch contact worden opgenomen met onze gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 169 71 (Vlaanderen) / 0800 18098 (Wallonië).

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Onze excuses voor het ongemak.Lees meer

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: TEISSEIRE FRUIT SHOOT FRAMBOOS-AARDBEI


05-07-2019 | Helaas is er een verpakkingsfout geconstateerd bij een beperkt aantal Teisseire Fruit Shoot-flesjes. Het gaat om de 200ml flesjes van de smaak Framboos-Aardbei met houdbaarheidsdatum maart 2020. Bij deze flesjes kan het witte element van de groene drinktuit losraken, waardoor het in de mond terecht kan komen. Alle andere smaken of verpakkingen van Fruit Shoot kunt u gewoon veilig gebruiken. Als u bovenstaand product heeft gekocht of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via de klantenservice van Britvic (de producent van Fruit Shoot) via het gratis telefoonnummer 0800 - 405 00 20 of via e-mail nederland@britvic.com.


Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: VOEDINGSSUPPLEMENT 'STUDEERPIL' BRAINRUSH


18-06-2019 | In overleg met het FAVV haalt Brainrush de Studeerpil uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens de aanwezigheid van een te hoog gehalte aan cafeïne. Brainrush vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar het aankoopbedrag terugbetaald wordt.

Onze excuses voor het ongemak.
Lees meer