Klik hier voor gratis verzending!
  • Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: VOEDINGSSUPPLEMENT 'STUDEERPIL' BRAINRUSH


18-06-2019 | In overleg met het FAVV haalt Brainrush de Studeerpil uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens de aanwezigheid van een te hoog gehalte aan cafeïne. Brainrush vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar het aankoopbedrag terugbetaald wordt.

Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: CATCH & SHINE BADBRUIS CUPS


29-01-2019 | De Catch & Shine badbruis cups die vanaf 24 september 2018 zijn verkocht, voldoen niet aan de veiligheidseisen. Er is geconstateerd dat de cups op voedsel lijken en bij inname door kinderen in de mond een potentieel gezondheidsrisico vormen wat kan leiden tot verstikking en verslikking. De cups zijn verpakt in een cellofaanverpakking en hebben verschillende felle kleuren.

Wij adviseren de cups niet meer te gebruiken. Je kunt de cups terugbrengen naar één van onze Kruidvat-winkels. Vanzelfsprekend krijg je hier het aankoopbedrag terug, ook zonder bon of originele verpakking.

Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer


BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: DIETETIX KOEKENPANNEN


05-09-2018 | De Dietetix Koekenpannenset die van 20 augustus t/m 5 september 2018 werd verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen. De koekenpannen kunnen worden teruggebracht naar één van onze Kruidvat winkels.


Lees meer