true
  1. Home
  2. Pampers luiers

Pampers luiers

Pampers online bestellen

Pampers voor iedere leeftijdsfase van je kindje: van luiers en luierbroekjes tot aan billendoekjes. Omdat de luiers vaak niet aan te slepen zijn met een kleine in huis zijn er nu ook de Pampers Volste Voordeelzakken en Reuzepakken. Dit zijn extra grote verpakkingen met extra veel Pampers. Bestel je voorraad Pampers online zodat je niet hoeft te sjouwen. Bestellingen vanaf 50 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Pampers Active Fit

Onze droogste en best passende luier.

Pampers Active Fit zijn onze droogste, best-passende luiers.
Ze houden je baby tot wel 12 uur droog en de 3-Way Fit™ sluit perfect aan rondom de taille, benen en billetjes, en bieden baby's onze beste pasvorm.

Nieuwe Pampers Active Fit uit de Pampers Premium Protection™-lijn hebben een langere laag om nog beter te absorberen. Ze zijn super zacht en hebben nu nieuwe motieven waar jij en je baby mee kunnen spelen!

Langere absorptielaag
3-Way Fit™ sluit perfect aan rondom de taille, benen en billetjes om vrij te bewegen.
Nu met leuke nieuwe motieven

Pampers Active Fit 
 

Maattabel Pampers Premium Protection

Maattabel Pampers Premium Protection
Is de Pampers matentabel voor Premium Protection luiers niet goed zichtbaar? Klik op de afbeelding om de tabel in een nieuw scherm te openen.


Maattabel Pampers Baby-Dry & Baby-Dry Pants

Maattabel Pampers Baby-Dry & Baby-Dry Pants

Is de Pampers matentabel voor Baby-Dry & Baby-Dry Pants niet goed zichtbaar? Klik op de afbeelding om de tabel in een nieuw scherm te openen.
  1. Home
  2. Pampers luiers
Kruidvat logo
back to top