background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
Omdat je haar een uitdrukking is van je identiteit, biedt Elsève meer dan gewoon een shampoo. Droog haar? Beschadigd haar? Gekleurd of lang haar ? Ontdek je routine op maat en draag zorg voor je haar ! Voor elke vrouw een verzorging op maat die voldoet aan haar unieke haarbehoefte. Draag zorg voor je haar!

Elseve Full Resist


Droom je van sterk haar dat niet uitvalt*?


Elsève Full resist is het gamma voor jou.
Laat je haar niet in de steek, versterk het met het versterkende gamma Full Resist van Elsève! Verrijkt met arginine, biotine en vitamine B5, herstelt en versterkt het je haar van de wortels tot de punten: 2x sterker haar, meer haarmassa en 2x minder haar in je borstel. Het geheim van Elise: het multifunctionele Power Mask, als masker of als verzorging zonder uitspoelen! *door haarbreuk

Elseve Huile Extraordinary Oil

Droom je van gevoed en zacht haar?


Elsève Extraordinary Oil is het gamma voor jou. Voor elk haartype een olie met voedende kracht. Kies je routine en ontdek de kracht van oliën voor je haar. Het geheim van Tatyana? Extraordinary Oil voor meer zachtheid en glans.

Elseve Dream Long

Droom je van mooi, lang haar?


Elsève Dream Long is het gamma voor jou. Verrijkt met plantaardige keratine en castorolie voedt Dream Long intens je haarlengten. Zeg vaarwel tegen beschadigde lengten en gespleten punten. Het geheim van Liandra? No Haircut Cream van Dream Long om je haar te beschermen!

Elseve Color-Vive Purple


Droom je van een perfect blond zonder gele schijnen?


Elsève Color Vive Purple is het gamma voor jou. Blond, ontkleurd, gelokt of zilver haar? Het is nooit aangenaam om ongewenste schijnen te hebben! Verrijkt met paarse pigmenten, neutraliseert de shampoo Color Vive Purple onmiddellijk de gele en oranje schijnen. Het geheim van Lotte: Het masker Color Vive Purple om het haar te voeden!

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez