true
  1. Home
  2. Maak kans op leuke prijzen!

Maak kans op leuke prijzen!

Alle lopende winacties

Bekijk hieronder alle lopende winacties!

Deel jouw mening over de Hydro Kruidvat Dagcrème

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met de Kruidvat Hydro Dagcreme. Deel hieronder jouw mening en maak kans op 1 van de 15 GRATIS potjes! Je kan meedoen t/m woensdag 28 juni 2017.

Meer info

Maak kans op een trip naar Ibiza bij aankoop van een GelActiv inlegzool van Scholl™

Koop een GelActiv inlegzool van Scholl™, neem deel & WIN een trip naar Ibiza voor twee personen ter waarde van 1000.00. Deze trip is inclusief vlucht en hotel voor twee personen.
De actie loopt van 26 juni t/m 9 juli 2017. Je code invullen kan t/m 30 juli 2017.

Meer info

Maak nu kans op 1 van de 10 grote Maya de Bij knuffels ter waarde van 89.99 euro!

Maak kans op één van de tien grote Maya’s (90 cm) ter waarde van 89.99 euro bij aankoop van de Maya de Bij Duopack koekjes.

Meer info

Maak kans op 1 van de 10 Paw Patrol rugzakken!

Bij aankoop van 2 actieproducten van Dermo Care Paw Patrol maak je kans op 1 van de 10 rugzakken van Paw Patrol. Deze actie begint 26-06-2017 en eindigt op 09-07-2017.

Meer info

Gratis boekenbon bij aankoop van Gillette Voordeelpakken Mesjes

Gratis Netflix Cadeaukaart t.w.v. 15 euro bij aankoop van Gillette Voordeelpakken Mesjes in de winkel én online. Met een voordeelpak van Gillette navulmesjes kun je bijna een jaar lang scheren. Vul je activatiecode en gegevens in en krijg de Cadeaukaart per mail toegestuurd. Je kunt de activatiecode t/m 5 maart 2017 activeren.

Meer info

Meedoen?

Wil je meedoen aan de winacties? Bekijk dan hieronder hoe je mee kunt doen.

  • Producten gekocht in de winkel?
    In de winkel ontvang je een 2e kassabon met daarop jouw win-/activatiecode. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen. 
  • Producten online gekocht?
    Heb je een online bestelling geplaatst, dan is je ordernummer jouw win-/activatiecode. Bekijk hier je ordernummer. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen.

  1. Home
  2. Maak kans op leuke prijzen!
Kruidvat logo
back to top