Klik hier voor gratis verzending!
  • Maak kans op leuke prijzen!

Maak kans op leuke prijzen!

De leukste

winacties

Maak kans op leuke prijzen!

Alle lopende winacties

Bekijk hieronder alle lopende winacties!

JBL Tune 120TWS oordopjes t.w.v. 99.99 cadeau bij aankoop van één van de deelnemende Gillette voordeelpakken


Ontvang nu gratis JBL Tune 120TWS oordopjes t.w.v. 99.99 euro bij aankoop van een Gillette Voordeelpak mesjes Fusion 20 stuks of Mach3 25 stuks.

Meer info

Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op één van de tien JBC cadeaubonnen t.w.v. 150€.


Koop minimaal 2 actieproducten, vul je activatiecode van de 2de kassabon in op www.kruidvat.be/niveababy en maak kans op één van de tien JBC cadeaubonnen t.w.v. 150€. De actie loopt van 21 september t/m 4 oktober 2020. Je kunt de activatiecode indienen t/m 11 oktober 2020.

Meer info

Maak kans op één van de tien Real Madrid Paketten: een gesigneerd voetbal t-shirt, 5 extra goodies en 4 Nivea Men producten!


Koop minimaal 3 actieproducten, vul je activatiecode van de 2de kassabon in op www.kruidvat.be/nivearealmadrid en maak kans op één van de tien Real Madrid Paketten: een gesigneerd voetbal t-shirt, 5 extra goodies en 4 Nivea Men producten.

Meer info

Meedoen?

Wil je meedoen aan de winacties? Bekijk dan hieronder hoe je mee kunt doen.

  • Producten gekocht in de winkel?
    In de winkel ontvang je een 2e kassabon met daarop jouw win-/activatiecode. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen. 
  • Producten online gekocht?
    Heb je een online bestelling geplaatst, dan is je ordernummer jouw win-/activatiecode. Bekijk hier je ordernummer. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen.