Klik hier voor gratis verzending!
  • Maak kans op leuke prijzen!

Maak kans op leuke prijzen!

De leukste

winacties

Maak kans op leuke prijzen!

Alle lopende winacties

Bekijk hieronder alle lopende winacties!

Maak kans op een jaarvoorraad Big Lashes Oh Oui Mascara!

Wil jij kans maken op een jaarvoorraad Big Lashes Oh Oui! mascara? Koop tussen 19 augustus tot en met 8 september minstens 1 artikel van Bourjois en vul tot en met 22 september jouw gegevens in om kans te maken!

Meer info

Scan & Win een Welkom Thuis Pakket!

Tot en met 8 september 2019 ontvang je een unieke code bij een aankoop in de winkel of online als je Jouw geactiveerde voordeelkaart hebt gescand. Maak kans op een pakket boordevol mooie producten t.w.v. 150.00! Dat wordt lekker thuiskomen! Check voor 15 september met jouw unieke code of je gewonnen hebt.

Meer info

Maak kans op een Jamie Oliver classic BBQ t.w.v. 89.99!

Bij elke online bestelling die je afhaalt in een Kruidvat winkel maak je nu kans op een Jamie Oliver classic BBQ! De actie loopt van 12 augustus tot en met 25 augustus 2019. De winnaars ontvangen uiterlijk 8 september 2019 een persoonlijk bericht (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).

Meer info

Maak met Jouw extra voordeelkaart kans op een relaxarrangement t.w.v. 49.90!

Verwen niet alleen je voeten, maar ook je lichaam met Gehwol. Vul je gegevens in en maak kans op een heerlijk relaxarrangement voor 2 personen t.w.v. €49.90! De actie loopt van 14 augustus tot en met 21 augustus 2019. De winnaars ontvangen uiterlijk 9 september 2019 een persoonlijk bericht (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).

Meer info

Meedoen?

Wil je meedoen aan de winacties? Bekijk dan hieronder hoe je mee kunt doen.

  • Producten gekocht in de winkel?
    In de winkel ontvang je een 2e kassabon met daarop jouw win-/activatiecode. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen. 
  • Producten online gekocht?
    Heb je een online bestelling geplaatst, dan is je ordernummer jouw win-/activatiecode. Bekijk hier je ordernummer. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen.