Klik hier voor gratis verzending!
  • Maak kans op leuke prijzen!

Maak kans op leuke prijzen!

De leukste

winacties

Maak kans op leuke prijzen!

Alle lopende winacties

Bekijk hieronder alle lopende winacties!

Hoera! Solait 2x Beste van de Test volgens Test-Aankoop


Onze Solait Kids spray SPF50+ én onze Solait Sun Milk SPF30 zijn uitgeroepen tot Beste van de Test volgens Test-Aankoop. Als er iets te vieren valt, dan vieren we dat! En dan trakteren we natuurlijk ook graag! Maak kans op 1 van de 10 zonpakketten t.w.v. 40 euro.

Meer info

Maak kans op 1 van de 10 glamping bonnen t.w.v. 120 euro


Kamperen in luxe, dat is glamping. Glamping is voor iedereen die houdt van kamperen én luxe. Nieuwsgierig naar deze manier van vakantie vieren? Bij aankoop van twee producten van Veet in  de winkel of online maak je op 1 van de 10 glamping bonnen t.w.v. 120 euro. Laat je inspireren!

Meer info

Gratis magazineabonnement* ! 


Vier moederdag in stijl of verwen gewoon jezelf met dit gratis magazineabonnement ! Bij aankoop van 2 deelnemende producten** ontvang je een 3-weeks abonnement op 1 type tijdschrift naar keuze. 

Meer info

Gratis Plopsa-ticket voor de tweede persoon.


Bij aankoop van 2 deelnemende producten van 22 maart 2021 tot en met 18 april 2021.

Meer info

Meedoen?

Wil je meedoen aan de winacties? Bekijk dan hieronder hoe je mee kunt doen.

  • Producten gekocht in de winkel?
    In de winkel ontvang je een 2e kassabon met daarop jouw win-/activatiecode. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen. 
  • Producten online gekocht?
    Heb je een online bestelling geplaatst, dan is je ordernummer jouw win-/activatiecode. Bekijk hier je ordernummer. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen.