background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Deodorant

 

Filter

Merken

Voor wie

Soort

Acties

Variant

Maat en inhoud

Beoordeling

Prijs

Assortiment

337 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 17 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
337 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 17 >
337 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 17 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
337 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 17 >
Deodorant helpt je om zonder zweetlucht de dag door te komen. Zweten doe je hoe dan ook, want zweet koelt je lichaam. Onder andere tijdens je nachtrust, het sporten of andere inspanning gaat je lichaam zweten. Daar kun je niets aan doen. Maar tegen de lucht die dat soms met zich meebrengt gelukkig wel. Een deodorant is de oplossing om je fris te voelen en lekker te ruiken.

 

Alle soorten deodorant


Natuurlijk vind je bij Kruidvat deodorant in alle soorten, maten en geuren. Dat gaat verder dan een paar verschillende geurtjes.
 

Welk type deo past bij jou?


De eerste keuze die je hebt is de manier van aanbrengen. Grofweg zijn er 4 typen deo:
  • Deodorant spray
  • Deodorant stick
  • Deodorant roller
  • Deodorant crème
De één zweert bij een deodorant spray, die de deo makkelijk over je oksels verdeelt en bovendien snel droogt. Een deo stick of roller breng je juist weer wat discreter aan, zonder dat je omgeving in de deolucht zit. Tenslotte zijn er ook deodorant crèmes, die als voordeel hebben dat ze wat dikker zijn, waardoor je ze prima gedoseerd kunt aanbrengen.

 

Formaat deodorant


Een stick of roller bevat meestal tussen de 40 of 50 ml, net als een tube deodorant crème. De meeste deodorant sprays bevatten 150 ml deo, waarmee je ruime tijd vooruit kunt. Als je gaat vliegen moet je rekening houden met andere eisen. In je ruim- en handbagage mag je meestal qua vloeistoffen verpakkingen van maximaal 100 ml meenemen. Speciaal daarvoor heeft Kruidvat van merken als Dove, Rexona en Happy Earth deodorant in kleine verpakkingen van 75 en 100 ml.

 

Huidtype


Ook je huidtype is van belang, want niet iedereen wil of kan zomaar elke deodorant probleemloos gebruiken. We hebben deodorant voor de volgende huidtypes:

 

Normale huid


Deo voor de normale huid bevat standaard bestanddelen en vaak ook een lekkere geur. Voor de normale huid vind je diverse deodorant voor mannen en vrouwen in het assortiment. Wat betreft de bestanddelen verschillen ze weinig, deo’s voor mannen en vrouwen verschillen vooral in geur.

 

Gevoelige huid


Als je een gevoelige huid hebt, is deodorant voor een gevoelige huid een goede optie om geen huidirritaties te krijgen. Deze deo’s bevatten vaak verzorgende ingrediënten zoals aloë vera en minder of geen alcohol. Ook is sommige deodorant voor gevoelige huid pH-neutraal.

 

Neutrale deodorant


Als je niet van deodorant met een geurtje houdt, is een neutrale deo je beste optie. Dit soort deo maskeert zweetlucht, maar is wel parfumvrij. Veel neutrale deodorant is verder vrij van stoffen die huiduitslag en irritatie veroorzaken. Het zijn daarom ook prima deo’s voor de gevoelige huid.

 

Deodorant met anti-transpirant


Ben jij een echte zweter of sport je veel? Dan is het fijn om een deodorant met anti-transpirant te gebruiken. Eigenlijk is anti-transpirant een heel ander product dan deodorant, maar je vindt ze steeds vaker gecombineerd. Anti-transpirant vernauwt je zweetklieren waardoor je minder zweet, terwijl de deodorant zweetlucht tot een minimum beperkt.

 

Vegan en natuurlijke deodorants


Om je impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken, vind je bij Kruidvat ook natuurlijke of geheel plantaardige deodorant. Merken als Happy Earth en Nivea Naturally Good zijn de perfecte deodorant voor als je milieubewust bent, maar je tegelijk fris wilt voelen en lekker wilt ruiken. Hiermee kies je bewust voor aluminiumvrije deodorant met natuurlijke bestanddelen, waarvan sommige deo zonder alcohol, parabenen of drijfgassen is. Kruidvat heeft ook van Fa, Dove en Sanex natuurlijke deo in het assortiment.

 

Talloze merken deo


In het assortiment vind je deodorant van allerlei bekende merken als Axe, Vogue, Neutral, Rexona en nog veel meer. Als je op zoek bent naar een bepaald merk deodorant, vind je het zeer waarschijnlijk in het Kruidvat deodorant-schap.

 

Deodorant in de aanbieding


Extra scherpe prijzen voor deo? We hebben regelmatig deodorant aanbiedingen. Houd deze pagina en de Kruidvat-folder in de gaten voor actuele aanbiedingen. Ook voor jouw favoriete deodorant komen er nu en dan acties voorbij.

Natuurlijk & Voordelig

Kruidvat gaat voor groen. Daarvoor hebben wij een aantal natuurlijke deodoranten in ons assortiment. Deze deodoranten voldoen aan minstens 6 van de 11 beoordelingscriteria. Enkele voorbeelden van onze natuurlijke deodorant merken zijn Nivea Naturally Good en Happy Earth. Wil je meer weten over het concept Natuurlijk & Voordelig? Bekijk dan al onze natuurlijke producten en het MVO-beleid van Kruidvat.
Laatste update: 21 februari 2023

Disclaimer


De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk advies aan de gebruiker worden beschouwd.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez