background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Deodorant 

 

Filter

Merken

Voor wie

Soort

Acties

Variant

Maat en inhoud

Beoordeling

Prijs

Morgen in huis

Assortiment

349 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 18 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
349 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 18 >
349 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 18 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
349 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 18 >
Dagelijks gebruiken we deodorant en dit is dus een onmisbaar onderdeel van ons verzorgingsritueel geworden. Met een goede deodorant kun je ervoor zorgen dat je zonder onaangename geurtjes en overmatig transpireren de dag fris doorkomt. Onderweg naar je werk voor een belangrijke meeting, belangrijke toetsen op school, gezellig op een terrasje in de zon of aan het sporten in de sportschool? Kruidvat helpt je bij de zoektocht naar de juiste deodorant!
 
Verschillende soorten deodorant

Er zijn verschillende deodoranten. Het begint bij de formaten en het type deodorant, afhankelijk van wat jij fijn vindt. Zo kun je kiezen voor een deodorant spray, stick of roller en deodorant crème. Daarnaast zijn er kleine formaten deodorant voor in de handbagage. Anderzijds kun je kiezen voor grotere formaten om thuis te gebruiken. Daarnaast heeft Kruidvat deodorant voor mannen en voor vrouwen, deodorant met een neutrale geur, deodorant tegen overmatig transpireren en behandelsprays. Naast soorten kent Kruidvat ook een groot assortiment deodorant merken, zoals Axe, Dove, Nivea, Rexona, Sanex en nog veel meer.
 
Verminder zweet door anti-transpirant

Anti-transpirant is deodorant die overmatig transpireren tegengaat. Heb je last van overmatig transpireren of ben je erg sportief? Dan kan een anti-transpirant voor jou de perfecte oplossing zijn. De zweetproductie wordt na het aanbrengen direct verminderd door aluminiumzouten die de zweetklieren vernauwen. Enkele voorbeelden van anti-transpiranten die overmatig transpireren tegengaan zijn Rexona Maximum Protection en Dove Maximum Protection.
 
Lekkere of luxe geuren

Fa heeft een deodorant assortiment gericht op lekkere geuren waarbij je elke dag een nieuwe wereld aan geuren kan opspuiten. Daarnaast kun je kiezen voor een wereld van wellness door de luxe geuren van Therme of keer terug naar de kinderjaren met de heerlijke geuren van Zwitsal en Vogue deodorant.

 
Natuurlijk & Voordelig

Kruidvat gaat voor groen. Daarvoor hebben wij een aantal natuurlijke deodoranten in ons assortiment. Deze deodoranten voldoen aan minstens 6 van onze 11 beoordelingscriteria. Enkele voorbeelden van onze natuurlijke deodorant merken zijn Nivea Naturally Good en Happy Earth. Wil je meer weten over het concept Natuurlijk & Voordelig? Bekijk dan al onze natuurlijke producten en het MVO-beleid van Kruidvat.
 

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez