Klik hier voor gratis verzending!
  • DONEER JOUW SPAARPUNTEN AAN EEN GOED DOEL!

DONEER JOUW SPAARPUNTEN AAN EEN GOED DOEL!

Header Rode Kruis VL.png

Doneer nu jouw spaarpunten en steun de slachtoffers van de watersnoodramp!


België is getroffen door één van de zwaarste natuurrampen in de geschiedenis van ons land. Rode Kruis-Vlaanderen en croix-Rouge de Belgique slaan de handen in elkaar om zo goed mogelijke noodhulp te bieden.

Ook Kruidvat leeft mee met de getroffen gezinnen en slachtoffers van de watersnoodramp. Daarom gaan we in op de oproep van het Rode Kruis om financiële steun te bieden.

Een financiële gift is de beste manier om de getroffenen vooruit te helpen. Daarmee kan het Rode Kruis zo flexibel mogelijk, de juiste hulp bieden. En daar kunnen wij bij helpen. Samen met jou! Doneer je punten, en wij verdubbelen ze. Zo dragen we samen ons steentje bij.
 

Doneer aan het Rode Kruis
Meer informatie over sparen voor goede doelen
Kruidvat biedt Vrienden van de Kruidvat Voordeelclub de mogelijkheid om hun spaarpunten te doneren aan een van onderstaande goede doelen.

Zo werkt het:

Selecteer een goed doel en geef aan of je 200, 500 of 1000 spaarpunten wil doneren.
  • Wissel je 200 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €1,- aan het goede doel
  • Wissel je 500 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €2,50 aan het goede doel
  • Wissel je 1000 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €5,- aan het goede doel
Winnaar(s) van eventuele winacties zullen binnen 8 weken bericht krijgen van het Goede Doel via het e-mailadres waarmee de kaart geactiveerd is of de prijs wordt rechtstreeks opgestuurd naar het woonadres welke staat aangegeven op jouw profiel. Het is daarom belangrijk om deze up-to-date te hebben.