Wat kost een luier?

Kosten luier

Een kindje gebruikt ongeveer 5.000 tot 6.000 luiers

Tot je kindje zindelijk is, gebruikt hij ongeveer 5.000 tot 6.000 luiers. Dat zijn er best veel! Als je weer eens een stinkende luier staat te verschonen, denk je waarschijnlijk niet aan wat al de luiers kosten. Daarom hebben wij dit voor je uitgerekend.

Slechts 13 cent per luier

Een pasgeboren kindje heeft wel 10 nieuwe luiers per dag nodig. Een peuter heeft nog steeds 4 tot 5 luiers per dag nodig. Dat zijn best veel luiers! Slimme papa’s en mama’s kopen daarom Kruidvat luiers. Ze zijn van de hoogste kwaliteit, houden de billetjes van je kindje droog en zijn super zacht. En dat al vanaf € 0,13 per luier!

Weet je wat opvallend is? Hoe kleiner de billetjes van de kindje zijn, hoe goedkoper de luier is. De kosten op een rijtje:

Leeftijdscategorie           Aantal luiers per dag     Kosten per luier     Kruidvat luiers
Pasgeboren baby 8 tot 10 luiers €0,13 Maat 2 Kruidvat NewBorn luiers, Valuepak
Baby van 6 maanden 6 tot 7 luiers €0,15 Maat 3 Kruidvat luiers, Valuepak
Baby van 12 maanden 5 tot 6 luiers €0,18 Maat 4 Kruidvat luiers, Valuepak
Peuters 4 tot 5 luiers €0,22 Maat 5 Kruidvat luiers, Valuepak

Als je voor Kruidvat luiers kiest, betaal je voor de kleine maten € 30,- tot € 35,- per maand, voor de grotere maten ben je ongeveer € 25,- kwijt. Als we verder rekenen, ontdekken we dat je in totaal maar liefst €1.000 aan luiers uitgeeft!

Het beste hoeft niet per se het duurste te zijn

Al ruim 33 jaar vertrouwen papa’s en mama’s op de kwaliteit en zachtheid van Kruidvat luiers. Kruidvat luiers zijn de meest gekochte luiers.* En daar zijn wij heel erg trots op!

* Van alle luiers die in de Nederlandse winkels (exclusief online) in week 1 t/m 48 2018 zijn verkocht zijn Kruidvat luiers de meest verkochte luiers. Gemeten door marktonderzoekbureau Nielsen.”

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer