Klik hier voor gratis verzending!
 • Black Friday 2021: Shop de beste deals online

Black Friday 2021: Shop de beste deals online

Black

Friday

Een week lang voordeel! Shop de beste deals online

BLACK FRIDAY 2021: 26 NOVEMBER


Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is de dag na Thanksgiving en op die dag hebben de meeste mensen vrij. Op die dag gaan alle Amerikanen shoppen voor hun kerstcadeaus, vooral omdat er dan extreme kortingen gegeven worden. Black Friday verwijst daarbij naar de enorme (verkeers)drukte die ontstaat in en rond de steden en winkels. Meestal gelden aanbiedingen nog tot en met de maandag erna (Cyber Monday). In Europa en ook in Nederland wordt Black Friday ook steeds bekender. Kruidvat heeft zich al helemaal aangepast aan deze traditie, want wij houden van kortingen en véél voordeel.

Black Friday reminder? Schrijf je alvast in!

Geen enkele Black Friday aanbieding van Kruidvat missen? Schrijf je dan nu in om de nieuwsbrieven te ontvangen. Je bent als eerste op de hoogte van verbazend veel Black Friday voordeel. Je kunt je inschrijven voor de Kruidvat Nieuwsbrief op de homepage. Vul hiervoor je e-mailadres onderaan de pagina in bij "Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief"

Schrijf je in

Ben je benieuwd naar alle acties en aanbiedingen van Kruidvat die nu lopen? Bekijk dan onze folder »  

5 Kruidvat tips voor Black Friday 2021

Black Friday wordt steeds bekender en daarmee kan het ook wat overweldigend zijn. Het meeste voordeel halen uit Black Friday? Onze 5 tips:

 1. Shop online
  Black Friday begon in de USA in de winkels, maar is in België vooral online. Bij Kruidvat profiteer je alleen online een week lang van de beste aanbiedingen.
 2. Maak alvast een account aan
  De scherpste deals kunnen natuurlijk snel uitverkocht zijn. Maak dus vast een account aan van tevoren en log vast in. Nog geen account bij Kruidvat? Maak hem hier aan en geniet het hele jaar van voordeel!
 3. Maak een eigen verlanglijstje
  Zelf al een idee van wensen? Of misschien zelfs al voor de feestdagen? Schrijf ze vast op of beter nog: tip je moeder/vriend/oma over die niet te missen topdeals!
 4. Denk vooruit (en aan anderen)
  Ook voor jou komen de feestdagen eraan: Black Friday is een mooie gelegenheid om alvast cadeautjes in te slaan voor jouw familie en vrienden! Maak vast een lijstje met de personen voor wie je een mooi cadeau wilt scoren. Wedden dat je iets moois gaat vinden op Black Friday voor ze?
 5. En... geniet ervan!
  Spontaan shoppen mag natuurlijk ook op Black Friday: laat je verrassen door de mooie deals.

Benieuwd naar alle acties van Kruidvat? Je vindt ze in de folder:

Kruidvat
folder

Geldig van 13 september 2021 t/m 26 september 2021.

KV_37_Folderbeeld_252x252_001.png