background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Conditioner

Filter

Acties

Haartype

Merken

Soort

Voor wie

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Variant

170 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 9 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
170 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 9 >
170 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 9 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
170 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 9 >
Bij het selecteren van een conditioner en crèmespoeling is het belangrijk om de juiste producten voor je haar en huidtype te kiezen. Ondanks dat een conditioner en crèmespoeling op eerste gezicht niet veel verschillen van elkaar, hebben ze uiteindelijk wel een andere uitwerking. Verschillende formuleringen bieden verschillende voordelen voor je haar.

Conditioner of crèmespoeling: verschillende doeleinden

Alleen gewassen haar is soms te droog en daardoor moeilijk te stylen. Conditioners bevatten bevochtigingsmiddelen en oliën om je haar zacht en flexibel te maken. Ze zorgen voor een diepe reiniging van je haren. Sommigen zorgen ervoor dat gespleten haarpunten tijdelijk gebonden worden, en anderen bevatten ingrediënten om je haar voller te laten aanvoelen. De verzorgende ingrediënten van conditioner hebben een positieve lading op statisch haar, waardoor je haar minder kleeft en minder statisch aanvoelt. Een crèmespoeling biedt vaak een wat mildere verzorging en beschermt je haar op de oppervlakte.

Wanneer gebruik je conditioner of crèmespoeling?

Het gebruik van een conditioner of een crèmespoeling is meestal de tweede stap in je haarverzorgingsroutine. Eerst was je je haar met shampoo en daarna breng je conditioner of crèmespoeling aan. Waar shampoo speciaal is ontwikkeld om je haar te reinigen, voedt conditioner je haar, maakt het haar wat zachter en beschermt het tegen invloeden van buitenaf. Het gebruik van crèmespoeling maakt je haar heerlijk zacht en makkelijker doorkambaar.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez