background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

De vernieuwde Kruidvat Skin Science: luxueuzer, kwalitatiever & uitgebreider


Elke huid heeft nood aan haar eigen speciale verzorging. Hetzelfde geldt voor je huid door de jaren heen, in elke fase van je leven. Kruidvat Skin Science breidt daarom in 2021 haar assortiment uit met producten voor zowel de 30-plus-huid als een volledige serie voor de 55-plus-huid. In beide categorieën vind je nu anti-age-producten die exact bij jouw huid en leeftijd passen, zodat je de verzorging krijgt die 100% voor jou bedoeld is.

Skin Science, innovatief en hoogwaardige ingrediënten
Al sinds 2014 biedt Kruidvat Skin Science professionele gezichtsverzorgingsproducten aan voor verschillende huidtypes. Sindsdien zijn de producten op basis van innovatieve en hoogwaardige ingrediënten verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod voor de 35- tot 50-jarige huid. Dit jaar vervolgt Skin Science deze weg, niet alleen met vernieuwde anti-age-producten voor meer leeftijdsgroepen, maar ook met intrinsiek verbeterde formules en volledig vegan. Luxueuzer, kwalitatiever en uitgebreider: dat is de nieuwe Kruidvat Skin Science.

Een volledig nieuw 55-plus-gamma
De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur dat zorgt voor hydratatie, collageen dat zorgt voor stevigheid en elastine dat zorgt voor elasticiteit neemt vanaf een bepaalde leeftijd sterk af. De huid verslapt en het gezicht verliest haar contouren.

Deze huid krijgt vanaf nu ook de aandacht die ze nodig heeft dankzij het geüpdatete Kruidvat Skin Science 55+ Pro-Age Cellular gamma. Maak kennis met 4 nieuwe producten, allemaal ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers. Elk product bevat Celligent®, een ingrediënt dat een eff­ectieve cel- en DNA-bescherming biedt en de huid helpt haar kracht terug te krijgen, en narcisextract dat de huid verheldert, laat stralen en de teint verlevendigt.
  • Nieuw: Rescuplting Lift Day Cream, voor een meer gelifte huid die gladder aanvoelt. De crème bevat SPF 30 voor bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering door zon en ouderdomsvlekken, terwijl het verhelderend narcis-extract de teint opnieuw een frisse, jeugdige uitstraling geeft.
  • Nieuw: Skin Recovery Night Cream, helpt bij het herstel en revitaliseert de huid gedurende de nacht. Het celactiverend groene-algextract bevordert de collageen- en hyaluronaanmaak, voor een verbeterde huidstructuur en het bestrijden van huidverslapping.
  • Nieuw: Firming Luminous Eye Cream, vermindert effectief donkere kringen en fijne lijntjes in de oogzone en verzacht de tekenen van vermoeidheid. De huid is gelift en steviger en vindt opnieuw haar natuurlijke, heldere uitstraling.
  • Nieuw: Cellular Power Face Serum, heeft een intensief huidversterkende werking voor een gladde huid. Actieven uit rode algen met een cel activerende werking verbeteren de elasticiteit en de huiddikte en versterken de structuur, voor een stevigere, vollere huid.
30-plus: what's new?
Voor de huid ouder dan 30, maar jonger dan 55, is er nu het Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling Ampoule Treatment - 7 days. Deze behandeling bevat een krachtig concentraat Mimox®X Power dat de natuurlijke huidfuncties stimuleert en de veerkracht en stevigheid ervan stimuleert. In combinatie met hyaluronzuur biedt het intensieve hydratatie en volume. Een ongeparfumeerde beautybooster met rimpelvullend effect, voor een jonger ogende, vollere en gladdere huid.

De bestaande Skin Science-producten blijven verkrijgbaar, maar worden in een nieuw jasje gestoken en verbeterd qua receptuur. Het assortiment voor de 30-plus-huid zal er dit jaar zo uitzien:
  • Wrinkle Correcting Day Cream SPF30
  • Skin Strengthening Night Cream
  • Firming Eye Gel
  • Instant Effect Eye Serum
  • Wrinkle Reducing Serum
  • Nieuw: Ampoule Treatment (7 days)
Het vernieuwde Kruidvat Skin Science 55+ gamma (€ 7,99) & het Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling Ampoule Treatment - 7 days (€ 6,99) zijn vanaf maart 2021 exclusief verkrijgbaar in de Kruidvat winkels en op kruidvat.be.
 

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez