background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Scheerapparaten

Het scheren van je gezicht of lichaam is een tijdrovend klusje dat je het liefst zo snel mogelijk wilt klaren. Dat is geen probleem met een elektrisch scheerapparaat. Onze scheerapparaten werken snel, secuur en zorgen voor een verzorgd, glad of zacht eindresultaat. Bij Kruidvat heb je de beste scheerapparaten die epileren, die trimmen en die glad scheren van diverse merken.
 
Scheerapparaten voor gezichtsbeharing

Of je je gezichtsbeharing nu helemaal weg wil scheren of liever een perfect getrimde baard wil laten groeien: er is altijd een elektrisch scheerapparaat dat bij je past. Als je de lengte van je baard wilt behouden, dan is een speciale trimmer een goede keuze. Deze apparaten hebben meerdere opzetstukken waarmee je zelf bepaalt hoe lang je baard blijft. Daarnaast zijn er extra smalle scheerapparaten verkrijgbaar. Deze zijn goed voor precisiewerk zoals het bijwerken van je bakkebaarden, sik of snor.
 
Scheerapparaten voor vrouwen

Wil jij je zelfverzekerd voelen met een gladde huid op de zones waar jij graag wil? Voor dames hebben we scheerapparaten, wegwerpmesjes, epilatoren en ladyshaves. Zo kun je op diverse manieren jouw oksels, benen of bikinilijn of gezicht ontharen. Als hulpmiddel kun je een scheerschuim of scheergel gebruiken om te kunnen zien welke plekken je al geschoren hebt. Verzorg je huid na het ontharen met een verzorgende olie om het optimale scheerresultaat te behalen.
 
Een elektrisch scheerapparaat voor iedereen

Als je een gevoelige huid hebt, kan een scheerapparaat voor irritaties zorgen. Kies in dat geval voor een elektrisch scheerapparaat dat speciaal voor je gevoelige huid is gemaakt. Het is mogelijk om een scheerapparaat met snoer te kopen, maar er zijn ook draadloze modellen verkrijgbaar. Deze zijn vooral handig wanneer je veel op reis bent.
 
Elektrische scheermesjes

Niet alleen elektrische scheerapparaten, maar ook elektrische scheermesjes zijn een fijne manier om je te kunnen scheren. Gillette, Wilkinson en Philips hebben diverse elektrische scheermesjes die geschikt zijn om je huid glad te kunnen scheren of bijvoorbeeld je baard kunnen trimmen.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez