background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Tandenstokers, Floss & Ragers

Filter

Merken

Soort

Beoordeling

Maat en inhoud

Acties

Prijs

Assortiment

61 product(en) gevonden < 1 2 3 4 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
61 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 >
61 product(en) gevonden < 1 2 3 4 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
61 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 >
Voor een goede mondverzorging is tandenpoetsen niet genoeg. Met een tandenborstel kom je niet tussen je tanden en kiezen. Voor het schoonhouden van die delen van je gebit gebruik je floss, ragers en/of tandenstokers. Bij Kruidvat vind je alle producten om je gebit gezond te houden, van bekende merken en van het Kruidvat Merk.

Floss met of zonder munt

Met een flossdraad verwijder je eenvoudig tandplak en etensresten tussen je tanden en kiezen. Dankzij het waslaagje gaat dat snel en soepel. We hebben gewone floss en floss met muntsmaak voor een extra fris gevoel. Ook als je gevoelig tandvlees hebt, vind je bij ons geschikt flossdraad.

Houten tandenstokers en tandenstokers van plastic

Op plekken waar de ruimte tussen je tanden iets groter is, gebruik je tandenstokers. Tandenstokers van hout schuren een beetje waardoor ze goed reinigen. Houten tandenstokers verkopen we met of zonder frisse muntsmaak. Als je tandenstokers van hout te hard vindt, zijn tandenstokers van plastic perfect. Tandenstokers maken niet alleen de ruimte tussen je kiezen en tanden schoon. Ze stimuleren ook de doorbloeding van je tandvlees. Zo blijft het gezond. We verkopen diverse soorten plastic tandenstokers.

Ragers voor grotere ruimtes

Ragers, of interdentale borsteltjes, zijn er in verschillende maten, waaronder fijn, zeer fijn en extra fijn. Zo heb je altijd de juiste grootte voor de ruimtes tussen je kiezen of kronen. Als je regelmatig tandenragers gebruikt, heb je minder kans op gaatjes en tandvleesontsteking.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez