background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Tandenborstels

Op het gebied van tandenborstels heb je de keuze uit verschillende diktes van de haren. Zo kies je op deze pagina uit verschillende soft, medium en hard tandenborstels, maar er zijn ook sensitive modellen speciaal voor gevoelig tandvlees. Voor de beste mondverzorging is het aan te raden je tandenborstel iedere drie maanden te vervangen.


Sla je slag met een voordeelverpakking

Wil je het hele jaar door verzekerd zijn van een stralend en verzorgd gebit? Bestel in dat geval een voordeelverpakking en kies voor een verpakking met bijvoorbeeld 6, 12 of 16 tandenborstels. Naast reguliere tandenborstels heb je ook de keuze uit verschillende voordeelverpakkingen met opzetborstels voor je elektronische tandenborstel


Natuurlijk wit met tandenborstels met charcoal

Ben je al bekend met tandenborstels met charcoal? Dit zijn tandenborstels waar een dunne laag houtskool op aan is gebracht. Hierdoor maak je je tanden op een natuurlijke manier witter. Microdeeltjes houtskool helpen namelijk om vlekken op je tanden te verwijderen en het tandoppervlak te polijsten. Probeer het maar eens, en zie het verschil.


Tandenborstels speciaal voor kinderen

Het assortiment aan kindertandenborstels bestaat uit vrolijke en kleurrijke designs. Hierdoor leer je jouw kleintje op een laagdrempelige en leuke manier poetsen. De kindertandenborstels zijn verkrijgbaar voor kinderen waarbij de eerste tandjes door beginnen te komen. Maar ook voor de oudere kinderen is er voldoende keuze.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez