background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Mondwater & Spray

Filter

Variant

Merken

Beoordeling

Soort

Maat en inhoud

Acties

Prijs

Assortiment

31 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
31 product(en) gevonden
< 1 2 >
31 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
31 product(en) gevonden
< 1 2 >
Een frisse adem begint bij de juiste verzorging. Minimaal twee keer poetsen op een dag en flossen dragen hier voor een groot deel aan bij. Je voorkomt hiermee tandplak en beschermt je tandglazuur. Wil je meer doen om de slechte bacteriën in je mond doden, dan biedt een mondspoelmiddel een fijne uitkomst.

Gebruik mondwater één keer per dag

Heb je er moeite mee om kleine ruimtes tussen je tanden te reinigen, dan biedt een mondspoeling uitkomst. Daar waar je tandenborstel niet kan komen, reinigt het mondwater moeiteloos. Let er wel op dat één keer per dag spoelen meer dan voldoende is. Ideaal vlak voordat je gaat slapen of voordat je naar je studie of werk gaat.

Tandplak wordt verminderd door fluoride

Wist je dat mondspoeling ontstekingsremmend werkt? Oliën als eucalyptol en menthol gaan een slechte adem tegen en fluoride vermindert tandplak. Hierdoor voorkom je het ontstaan van tandsteen. Mondwater is hierdoor een prima aanvulling op je dagelijkse mondverzorging.

Een mondspray is compact en eenvoudig mee te nemen

Naast dat een mondspray onaangename geurtjes voorkomt, biedt het ook een fijne uitkomst tegen een droge mond. Bovendien is de spray compact van formaat en eenvoudig mee te nemen in je tas of in de auto. En het mooiste van allemaal: je bereikt met de spray snel de te behandelen plek en je hebt dus de hele dag door een frisse adem.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez