Colorista – Do it your way

Colorista

Colorista - Jouw regels, jouw kleur!

Ben jij je saaie haarkleur zat en wil je meer kleur in je leven? Ontdek dan L’Oréal Paris Colorista. Kleur je haar voor een feestje één avond in een felle kleur. Of ga voor een weekje naar trendy pastel. Het kan allemaal. Dag regels, hallo kleur!

Nooit meer saai haar

Colorista heeft de juiste kleur voor elke stijl en elk humeur. Van hot pink tot perzik en van mintgroen tot grijs, jouw favoriete kleur zit er geheid bij. Creëer een stijl die echt bij jou past. Ga je voor een kleurrijke dag met de spray of voor één tot drie weken kleur met een washout? Wat je ook kiest, neem alvast afscheid van je saaie haarkleur.

Ga jij voor één kleur voor je hele haar, subtiele highlights of de ombrélook? Met Colorista varieer je eindeloos en creëer je precies de look die bij jou past.

Een nieuwe look voor één dag

Heb je vanavond een fabulous party of wil je een statement maken? Kies dan voor een haarkleuring spray van Colorista. Spray de kleur in je haar en je bent ready to go! En geen zorgen, na één wasbeurt verdwijnt de kleur weer uit je haar.

Sprayen, drogen, klaar!

Het werkt heel simpel: kam je haar en scheid de lokken die je wilt kleuren. Spray, even laten drogen en klaar! Hoe langer je sprayt, hoe intenser de kleur wordt. Je bent klaar voor een night out!

Een nieuwe haarkleur voor een paar weken

Heb je liever een kleur die wat langer blijft? Ga dan voor Colorista Washout Haarkleuring. Door met verschillende effecten te spelen, creëer je helemaal je eigen look. Of je nu voor highlights of ombré gaat, het kan met de washout. De kleur houdt één tot drie weken.

Colorista-voorbeeld

Even geduld en klaar

Breng washout aan op droog haar. Trek een handschoen aan en knijp de tube kleurcrème uit op je hand. Breng de kleur met je vingers aan. Masseer goed in en laat 15 minuten inwerken. Houd 20 minuten aan voor een intensere kleur. Spoel uit en geniet van je nieuwe look!

Een permanente nieuwe look?

Durf je het aan om te gaan voor een permanente nieuwe look? Ga dan voor L'Oréal Paris Colorista Paints Haarkleuring, bijvoorbeeld in spannend violet. Ook met L'Oréal Paris Colorista Paints Haarkleuring creëer je verschillende effecten, zoals subtiele highlights of de ombrélook.

Van welke kleur je ook houdt. Met L’Oréal Paris Colorista creëer je je eigen stijl en geef je kleur aan je leven. Bye bye, boring hair! Don’t just do it yourself, do it your way!

Bekijk uit de categorie Haarverzorging ook:

Reageer