Kruidvat BLOG

Nieuw! Kruidvat make-up

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 11/03/2020
header nederlands

Ontdek onze eigen make-uplijn

Wij hebben groot beautynieuws waar jij heel blij van wordt! Kruidvat heeft nu namelijk een eigen vegan make-uplijn. Onze Beauty heroes zijn stuk voor stuk onmisbaar, van de allerbeste kwaliteit en heel voordelig. De selectie bestaat uit must-haves die zeker niet in je beauty bag mogen ontbreken. Meer heb je niet nodig om er dagelijks op je mooist uit te zien. Ontdek er hier alles over!

Waarom onze eigen Kruidvat make-up?

Bij het zorgvuldig selecteren van ons assortiment hebben we gelet op innovatie en perfecte make-upproducten die makkelijk in gebruik zijn. Wij helpen je daarom:

  • In je zoektocht naar de perfecte beautyitems
  • Met precies de make-up die je nodig hebt, en op het moment dat je deze nodig hebt
  • Met de beste ingrediënten
  • Met een complete vegan make-uplijn die onmisbaar is in je beauty bag

En dat alles tegen een zeer voordelige Kruidvat-prijs!

Sfeerbeeld round_Kruidvat make-up

Ontdek onze Beauty heroes

Nieuwsgierig geworden? We stellen hier graag een aantal van onze Beauty heroes aan je voor.

Als basis wil je natuurlijk een foundation die doet wat hij belooft. Onze Whipped Foundation zorgt voor een perfect egale huid met een matte finish. De ideale start van je make-uplook! Wil je je look wat meer glans geven? Voeg dan een paar druppels van onze Face Drops toe aan de foundation.

Een goede mascara is dé must-have voor in je beauty bag. Om het maximale uit je wimpers te halen, breng je eerste onze Kruidvat Curl Booster Caring Lash Primer aan. Daarna kies je zelf voor welke look je gaat. Wil je dramatisch veel volume en lengte? Ga dan voor onze Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara. Hou je meer van een onweerstaanbare krul? Laat je dan verleiden door onze Kruidvat Maxx Drama Curling & Length Mascara.

Voor een prachtige ooglook moeten je brows natuurlijk on fleek zijn. Met onze Eyebrow Micro Pen en Fixing Eyebrow Gel is dat geen probleem. Hiermee creëer je perfecte wenkbrauwen en hou je ze de hele dag in bedwang.

Een beetje kleur op je wangen geeft je een frisse en gezonde uitstraling. Met de drie kleuren Baked Blush in onze make-uplijn vind je altijd de tint die bij jou past. Je bouwt de intensiteit van de blush zelf gemakkelijk op en krijgt zo die natuurlijk blozende wangetjes die je altijd al gewild hebt.

Als finishing touch van je Kruidvat make-uplook gebruik je één van de twee Fixing Sprays. Je kiest zelf voor de matte of glanzende variant en zorgt er hiermee voor dat je look de hele dag mooi blijft. Meer heb je niet nodig toch?

Maar dat is nog niet alles! Wil je onze hele make-uplijn ontdekken en zelf uitproberen? Ga dan snel naar onze winkel of webshop en haal jouw must-haves in huis!

close

Previous

Je huid verpesten? Check snel of jij dit doet...
close

Next

Go with the glow!