Kruidvat BLOG

De Vloggende Moeders – Werkend en Moeder zijn

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 18/07/2018

Moeder zijn is multitasken

Het combineren van een baan en het hebben van kinderen is niet altijd even makkelijk. Sommige moeders spenderen het liefst al hun tijd met hun kindje(s), terwijl andere moeders het juist fijn vinden om te blijven werken. Hoe zit dat bij ‘De Vloggende Moeders’?

De Vloggende Moeders

Vier vrouwen vloggen over alles dat ze meemaken met hun kinderen: ‘De Vloggende Moeders van Kruidvat’. We zullen ze even voorstellen… Huismoeder Samantha, 29 jaar en moeder van drie kinderen. Ilysa, hbo-student, 26 jaar en moeder van twee kinderen. Marenne, 36 jaar, heeft haar eigen bedrijf en heeft drie zoons, onder wie een tweeling. En onze laatste vloggende moeder: Esther, 30 jaar en moeder van drie dochters. Deze moeders vloggen over hun leven en over alles dat met het moederschap te maken heeft. Van buikkrampjes, gezinsregels tot eetrituelen. En van striae tot bevallingsverhalen. Maak kennis met ‘De Vloggende Moeders’ en laat je inspireren!

Wil je na een lange week werken je kindjes even wat extra aandacht geven? Dat kan perfect met de verzachtende huidverzorgingslijn van Kruidvat!

close

Previous

De Vloggende Moeders – Ziek zijn
close

Next

Bekijk de how to: accessorize je vlecht