background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
  • Kruidvat creëert een nieuwe uiterlijk voor de pure lijn én introduceert micellair water

Kruidvat  creëert  een  nieuwe  uiterlijk  voor  de  pure  lijn  én  introduceert  micellair  water 

De adolescentenlijn van Kruidvat, Pure, is in een nieuw jasje gestoken én introduceert een nieuw product: micellair water. De lijn heeft een nieuw fris design gekregen met behoud van de vertrouwde ingrediënten. Deze lijn is geschikt voor de jonge, vette tot gemengde huid. Het nieuwe micellair water is een gemakkelijk product om de huid effectief mee te reinigen.

Het nieuwe Kruidvat Pure Micellair Water is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de jonge en onzuivere huid. Deze effectieve formule, met salicylzuur, zuivert, reinigt en verwijdert make-up en helpt onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters voorkomen. Het reinigingswater is mild en geschikt voor de gevoelige huid. Het product geeft een effectief gereinigd gezicht en een frisse uitstraling. Voor een optimaal resultaat gebruik je het product in combinatie met de andere Kruidvat Pure producten. Het micellair water hoeft niet afgespoeld te worden.

Het redesign van de Pure lijn is van toepassing op de gehele collectie, bestaande uit: 3-in-1 wascrème, reinigingsgel, scrub, talgreducerende crème, control stick en puistjes patch.Alle producten bevatten salicylzuur, dat jeugdpuistjes en mee-eters tegengaat. De ingrediënten zorgen er ook voor dat de vette huid minder glimt, maar wel goed gehydrateerd wordt. Dit product is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez