background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
  • Kruidvat zet groei in België verder met 287e winkel

Kruidvat  zet  groei  in  België  verder  met  287e  winkel 

23 maart 2022

Kruidvat zet groei in België verder met 287e winkelVestiging in Zoersel is speciaal ingericht voor families en jonge gezinnen23 maart 2022 – Vandaag opent Kruidvat in Zoersel haar 29e vestiging in de Kempen. In België staat de teller hiermee op 287 en in de provincie Antwerpen op 62. Kruidvat is sterk gegroeid de laatste jaren, van 184 naar 287 winkels in tien jaar. Zo opent het binnenkort ook een distributiecentrum nabij Breda om de Belgische winkels beter te bedienen. Het filiaal in Zoersel telt 182m² met voorlopig zeven vaste medewerkers, waarvan er nog een vacature moet ingevuld worden. Het winkelconcept is hoofdzakelijk gericht op families en jonge gezinnen en, vrij uniek voor Kruidvat, ook open op zondag.

Gericht op gezinnen
Kruidvat omschrijft de Zoerselse locatie zelf als ‘familiewinkel’ met focus op gezinnen met baby’s en kinderen. Dit betekent dat het aanbod van babyproducten en speelgoed groter is dan in andere filialen. De breedte van het assortiment is hetzelfde, maar van de bestaande producten liggen de aantallen merkbaar hoger in Zoersel. Denk maar aan een uitgebreide voorraad luiers en babydoekjes van het eigen huismerk en andere merken of Playmobil- en LEGO-speelgoed dat het hele jaar door in de rekken ligt.

De winkel in Zoersel is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van Kruidvat waarbij het winkelcomfort van de klanten centraal staat. De winkelinrichting heeft ook extra aandacht voor families en jonge gezinnen. Het is een heel ruime winkel met brede gangen die buggyvriendelijk zijn en de grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen. Binnen is de winkel voorzien van heldere LED-verlichting. De hippe kleuren, thema’s en zelfscankassa’s verhogen het winkelgemak en zorgen voor een moderne en frisse toets.

Openingsuren en locatie
Kruidvat Zoersel is open op maandag van 12 tot 19 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 19 uur. Het winkelteam in Zoersel biedt haar klanten op zondag een extraatje aan. Ze openen in de voormiddag van 9 tot 12 uur. “Wij focussen op openingstijden waarop onze klanten kunnen winkelen”, verduidelijkt Veronica Raaijmakers, filiaalmanager van Kruidvat Zoersel.
“Omdat we ons vooral richten op families en gezinnen met jonge kinderen, kiezen we ervoor om ook op zondag open te doen. Tijdens de week hebben gezinnen vaak te weinig tijd om naar de winkel te gaan, wij willen hen helpen door ook in het weekend open te zijn. Ons team van zeven vaste medewerkers en vier jobstudenten staat te springen om onze klanten van Zoersel en omstreken dagelijks van dienst te zijn. We zoeken trouwens nog één of twee vaste medewerkers om ons team te vervolledigen. Al wie zich geroepen voelt, ontvangen wij met open armen voor een gesprek”, besluit Raaijmakers.

Kruidvat Zoersel ligt op de hoek van het nieuwe winkelpark Rodendijk, waaraan een hele grote parking verbonden is. Het adres, Rodendijk 18 aan de N14, is dicht bij de afrit van de E34 en A21 en de carpoolparking van Zoersel.

Openingsacties
De klanten kunnen genieten van maar liefst vier openingsacties. De eerste 100 klanten krijgen een goodiebag met een tiental producten en enkel op de openingsdag geldt een korting van 20% op alle huisproducten van Kruidvat. Tot een week na de opening kunnen klanten gratis vijf foto’s laten afdrukken en houders van een klantenkaart hebben recht op 50% korting op één huisartikel per aankoop.
220323_kruidvat_zoersel0588.jpeg
220323_kruidvat_zoersel0036 (1).jpeg
220323_kruidvat_zoersel0527 (1).jpeg

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez