background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
  • Kruidvat valt opnieuw in de prijzen en wint 'Huismerk Product van het jaar 2022'

Kruidvat  valt  opnieuw  in  de  prijzen  en  wint  'Huismerk  Product  van  het  jaar  2022' 

Kruidvat valt opnieuw in de prijzen en wint 'Huismerk Product van het jaar 2022'


Door de consument als beste getest en tot winnaar uitgeroepen in maar liefst vier categorieën.

In vier categorieën zijn Kruidvat producten door de Belgische consument verkozen tot ‘Huismerk Product van het jaar 2022’. Dit is een landelijk onderzoek verricht door het onafhankelijke onderzoeksbureau Nielsen/Treetz, in opdracht van POY Operations. Een representatief consumentenpanel heeft per categorie een winnaar gekozen op basis van vier criteria: aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en de uiteindelijke producttest*. Kruidvat sleepte de eretitel in maar liefst vier categorieën in de wacht met de volgende huismerkproducten: Kruidvat Cotton Stretch High Leg, Kruidvat High Gloss Nail Color, Kruidvat Pure & Soft Luiers en Kruidvat Oh My Hair Gummies.


Het bekende beeldmerk ‘Gekozen Product van het Jaar’ is het resultaat van een streng selectieproces en is al jaren zichtbaar op tientallen producten in Europese supermarkten en winkels. Om ook huismerken in hun eigen categorie te laten uitblinken in innovatie en eigenheid organiseert het bedrijf achter ‘Gekozen Product van het Jaar’ (POY Operations), deze bijzondere productverkiezing. Net als vorig jaar viel Kruidvat volop in de prijzen: een prachtige waardering en erkenning van de kwaliteit van de producten uit het uitgebreide en gevarieerde eigenmerkassortiment van Kruidvat.


De verkozen Kruidvat producten, getest en uitgeroepen tot ‘Huismerk Producten van het Jaar 2022’ door de consument, zijn:


1. Kruidvat Cotton Stretch High Leg


De Kruidvat Cotton Stretch Highleg Damesslips zijn hoog uitgesneden bij de benen, wat zorgt voor extra draagcomfort. Het kruisje van de slip is gevoerd met katoen, waardoor deze de hele dag comfortabel zit en het zachte elastische katoen zorgt voor extra draagcomfort. En dat is iets wat veel vrouwelijke klanten weten te waarderen, want dit product is gewaardeerd met een 8,3. Bovendien is dit product ingekocht via het Better Cotton massabalanssysteem. Met de inkoop van katoen via dit systeem wordt geïnvesteerd in katoen dat wordt geproduceerd volgens zeven duurzaamheidsrichtlijnen, opgesteld door het Better Cotton Initiative. Dit is aantoonbaar beter voor mens en milieu dan gewoon katoen.


2. Kruidvat Oh My Hair Gummies


Deze zachte, fruitige en lekkere gummies zijn het inner beauty secret om je outer beauty extra te laten schitteren. De Kruidvat Oh My Hair Gummies bevatten biotine en zink die bijdragen aan een normale haargroei, een goede conditie en de glans van het haar. Deze bunny-gummies hebben een lekkere bessensmaak en zijn geschikt voor vegetariërs. Dit product scoort een 7,5.


3. Kruidvat High Gloss Nail Color


Maar liefst 77 procent van de ingrediënten in deze Kruidvat Nagellakhebben een natuurlijke oorsprong, gemaakt met een biotechnologie die de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint. De nagellak geeft een superglanzende finish en heeft een brede kwast waarmee je de kleur makkelijk op de nagels aanbrengt. Nagels lakken was nog nooit zo makkelijk, leuk én groen! Score: 8,2


4. Kruidvat Pure & Soft Luiers


Deze luiers zijn in alle maten uitgeroepen tot ‘Huismerk Product van het Jaar’. Dit jaar met een score van 8,2. Kruidvat Pure & Soft is een luier die zachte materialen van natuurlijke origine in contact brengt met het babyhuidje. Het is een luier die goed absorbeert en het babyhuidje mooi drooghoudt, zowel overdag als ‘s nachts. Kruidvat Pure & Soft luiers voldoen aan de strenge normen van het EU Ecolabel en FSC. Bovendien is deze luier klimaatneutraal en geproduceerd met 100% hernieuwbare elektriciteit. Goed voor je kindje, beter voor de wereld.

De huismerkproducten van Kruidvat zijn verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat en online via Kruidvat.be.
huismerkproduct.jpg
x65897-philips-mg-banner-kruidvat-722x241px-VL.png
Landingspagina-1200X400-NL.png
banniere_jeu_NL.jpg
x66169-philips-mg-banner-kruidvat-722x241px-VL.png

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez