background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Kruidvat lanceert eigen Beauty Gummies


Oh My Hair, Skin & Sun Beauty Gummies


Uiterlijke schoonheid begint van binnenuit en gelukkig zijn we ons hier steeds meer bewust van. Kruidvat lanceert daarom de Oh My Hair, Skin & Sun Beauty Gummies. Deze zachte, fruitige en lekkere gummies worden het inner beauty secret om je outer beauty extra te laten schitteren.

Kruidvat brengt vanaf nu deze gekende hype naar een winkel in je buurt. Lekkere en betaalbare gummies die je makkelijk kunt integreren in jouw dagelijkse routine. De drie verschillende varianten hebben ieder een andere werking op huid en haar.

Oh My... Hair Gummies

De Kruidvat Oh My Hair Gummies bevatten biotine en zink die bijdragen aan een normale haargroei, een goede conditie en de glans van het haar. Deze bunny-gummies hebben een lekkere bessensmaak en zijn geschikt voor vegetariers.

Oh my... Skin Gummies

De Skin Gummies, in de vorm van een hartje en met een heerlijke aardbeiensmaak, geven je huid die extra portie liefde. De Kruidvat Oh My Skin Gummies bevat vitamine A dat de huid voedt van binnenuit en het herstellend vermogen ondersteunt. De vitamine C draagt bij aan de vorming van het lichaamseigen collageen dat de huid verstevigt en de vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking en helpt om gezonde lichaamscellen te beschermen.

Oh my... Sun Gummies

De Oh My Sun Gummies bevatten vitamine A, C en biotine die de huid van binnenuit verzorgen. Vitamine E kan helpen om de lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling van de zon. De gummies bevatten ook B-caroteen, smaken naar een versgeperst appelsiensapje in de ochtend en zijn geschikt voor vegetariërs.

De Kruidvat Oh My Beauty Gummies zijn nu verkrijgbaar voor €7,99 in de Kruidvat-winkels en op kruidvat.be. De dagdosering van de Gummies is maximaal twee per dag.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez