background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
  • Kruidvat Beauty Drinks

Kruidvat  Beauty  Drinks 

Cheers to beauty met de Kruidvat Beauty Drinks


Preventie speelt een belangrijke rol in een gezonde levensstijl. De wereld van vitaminen blijft zo groeien en daarmee ook de toepassingsvormen. Er is steeds meer ruimte voor beauty vitaminen en de trend 'beauty from within'. Kruidvat lanceert daarom Kruidvat Collageen Beauty Drink en Kruidvat Hyaluron Beauty Drink. Betaalbare en vloeibare supplementen voor elke dag die bijdragen aan een zichtbaar en voelbaar jongere huid. De pure ingrediënten zink en biotine in deze shots worden goed door je lichaam opgenomen en verzorgen je huid van binnenuit.

Kruidvat Beauty Drinks
zijn speciaal voor diegene die bewust bezig zijn met beauty en lichaamsverzorging. Kruidvat Collageen Beauty Drink bevordert een zichtbaar jongere huid en helpt je haar en nagels mooi te houden. De Kruidvat Hyaluron Beauty Drink hydrateert en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid. Supplementen in de vorm van tabletten of capsules vindt men soms lastig, vandaar dat Kruidvat met deze nieuwe vorm van inname komt. Het vloeibare drankje maakt het makkelijker maar ook lekkerder dan de meeste tabletten en ondersteunt van binnenuit.
 

Kruidvat Collageen Beauty Drink

Het is bekend dat de huideigenschappen worden beïnvloed door endogene (van binnenuit) en omgevingsfactoren, waaronder veroudering, ultraviolette straling, hormonen en voeding. Collageen is een belangrijk component van de huid.

Het dagelijks innemen van de Kruidvat Collageen Beauty Drink met sinaasappel-smaak bevordert een zichtbaar jongere huid en helpt je haar en nagels mooi te houden. Daarnaast vermindert de beautydrink nieuwe rimpels en fijne lijntjes. Zink en biotine ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en voeden de huid van binnenuit. Je kan de ampul dagelijks nemen, best bij of na het ontbijt.
 

Kruidvat Hyaluron Beauty Drink

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die water bindt. De stof heeft een rol in de vochthuishouding van de huid, maar komt o.a. ook voor in ogen en bindweefsel. Het zorgt dus voor hydratatie. Hyaluronzuur wordt snel weer afgebroken door andere stoffen in het lichaam, maar het wordt ook weer aangemaakt. Het is een voortdurend proces, maar met het vorderen van de leeftijd neemt dit af en bevat de huid dus minder hyaluronzuur. We kunnen daar de huid een handje bij helpen.

Het gebruiken van Kruidvat Hyaluron Beauty Drink hydrateert en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid. De beautydrink heeft een heerlijke perziksmaak en bevat tevens biotine. Biotine ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en draagt bij aan normale haargroei. Ook deze Beauty Drink kan je dagelijks innemen, idealiter bij of na het ontbijt.

De Kruidvat Beauty Drinks Collageen of Hyaluron zijn verkrijgbaar voor €12,99 (voor 14 ampullen) op kruidvat.be vanaf 18 oktober en in de Kruidvat-winkels vanaf 25 oktober.
Beautydrinks.png

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez