background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Kruidvat breidt assortiment voor krullend haar uit door populaire trend 'Curly Girl'


Krullen zijn net als mensen: ze zijn er in alle soorten en maten en hebben een eigen wil. Zo weet elke krullenbol dat het vaak behoorlijk veel tijd en geld kost om je haar zo goed mogelijk te verzorgen, zónder dat dit ten koste gaat van je mooie krullenbos. Met de Curly Girl-methode (CG-methode) hoef je nooit meer met je handen in het haar te zitten. Deze verzorgingstechniek is steeds populairder bij iedereen met krullen, die op een natuurlijke manier hun haar wilt verzorgen. Kruidvat heeft vanaf nu een extra uitgebreid en betaalbaar assortiment producten voor elk type krul, zodat iedereen zijn krullen kan omarmen.

Kruidvat, krullenparadijs
Momenteel kan je in ruim 250 winkels in België je nieuwe Curly Girl-routine ontdekken in een groot nieuw assortiment. Later dit jaar volgen er nog meer winkels en het online aanbod werd ook flink uitgebreid. Klanten die hun krullen zo goed mogelijk willen verzorgen, kunnen hun hart ophalen bij de vele beschikbare merken. Van reeds grote gevestigde merken tot de nu nog wat kleinere. Voor elke krul een gepaste routine.

Gevarieerd assortiment voor ieder type krul
Krullend haar is trendy, maar een goede verzorging is nodig om weerbarstige krullen te temmen en je op de beste manier te laten stralen. “Op basis van nieuwe klantbehoeften die zichtbaar zijn in het koopgedrag van onze klanten zien we een duidelijke trend waarbij steeds meer consumenten de CG-methode omarmen." vertelt Niek Schipper, Commercieel Directeur Kruidvat Benelux. "Kruidvat speelt hierop in door aan ons assortiment verschillende merken toe te voegen en uit te breiden zoals Shea Moisture, Yari Green Curls, Aunt Jackie's, Noughty, Novex, As I Am, Activilong, Secret d’Afrique en Yari Naturals en zo het aanbod van natuurlijke verzorgingsproducten voor iedere krullenbos zo compleet mogelijk te maken. Want Kruidvat is er voor iedereen, uiteraard mét de betaalbare prijzen die klanten van ons gewend zijn.”

De Curly Girl producten zijn vanaf nu beschikbaar in ruim 250 Kruidvat-winkels en op kruidvat.be.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez