background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Kruidvat wil iedereen laten stralen deze feestdagen


Kruidvat wil deze feestdagen zo veel mogelijk mensen laten stralen en daarom roept zij iedereen op een beetje schoonheid aan een ander door te geven. Want hoewel de feestdagen dit jaar anders zullen zijn, is het juist nu belangrijk om niet alleen jezelf, maar óók anderen een oppepper te geven. Iedereen heeft tenslotte het recht om te schitteren, zeker als het even niet meezit. Dan kunnen een nieuwe look, een verzorgd uiterlijk en positieve aandacht nét dat duwtje voor een positieve boost geven.

Stilaan dringt het door, de feestdagen zullen dit jaar naar alle waarschijnlijkheid op een andere manier gevierd worden. Dit wil zeggen dat we naar andere oplossingen zoeken om zich verbonden te voelen met elkaar en om dit najaar toch feestelijk te maken. In voorbereiding van hun Beautiful December-campagne voerde Kruidvat een onderzoek* uit om te polsen naar de eindejaarsspirit. Hieruit blijkt bijvoorbeeld dat bijna de helft van de Belgische respondenten meer beautyproducten zoals make-up en parfum gebruikt tijdens de feestdagen.

Schoonheid voor iedereen
Die extra glitterend oogschaduw, die gedurfde tint liptstick, we houden soms van een tikkeltje extra tijdens de feestdagen, ook dit jaar. Ongeveer de helft van de Belgische respondenten geven aan een beetje extra tijd te zullen nemen voor de spiegel om zich in de feestelijke sfeer te brengen.

Hiernaast blijkt dat we elkaar graag even extra in de watten willen leggen dit eindejaar. De grootste reden voor een extra bedankje is wanneer iemand altijd voor ons en andere klaar staat (43%).

Beautiful December
Kruidvat wil dat iedereen de mooiste versie van zichzelf kan zijn: wie je ook bent, wat je look ook is of hoe je de feestdagen ook viert. Dat is de boodschap van ‘Beautiful December’. Kruidvat vraagt al haar klanten deze feestdagen iets moois door te geven om dit bewogen jaar toch op een feestelijke manier af te sluiten.

Om deze boodschap verder te verspreiden doneert Kruidvat 200 verzorgingspakketten aan de Vrouwenopvangcentra van het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW).

"Elke bijkomende stimulus die de vrouwen in onze opvangcentra nog meer in hun kracht zet, kunnen wij alleen maar toejuichen.” – Anita Cautaers, CAW Groep


*Onderzoek onder 486 Kruidvat Klantenpanel-leden in november 2020.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez