Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Promo Mooi & Verzorgd Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Elektronica & Media Huis & Schoonmaak Fashion Kruidvat merk Inspiratie Speelgoed Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen 100ml 4363948 4363948 Zensect /medias/prd-front-4363948-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTQ1NTN8aW1hZ2UvanBlZ3xoNzEvaDI2LzEyMzE4NTk4OTU1MDM4L3ByZC1mcm9udC00MzYzOTQ4LTFfNjAweDYwMHxiOGU2NzM1YjkyYmZhNzYzNGRlZjk1YTIzYjE1Yjc1Y2M1MjYzYTc5MTVlMjQ1MjQzN2U5MDhjNGZlZTRlNzhi 4.0 5 8.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen

100ml

8
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Productinformatie

Productinformatie

Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen biedt tot acht uur lang bescherming tegen muggen die tropische ziektes dragen zoals zika, dengue, chikungunya en malaria.

De formule bevat icardine. Deze stof is uitermate effectief om tijgermuggen (dragers van zika, dengue en chikungunya) en malariamuggen af te weren. Zen´sect Tropical bevat geen deet, maar is net zo effectief in het afweren van muggen.

De voordelen van Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen:
• Tot 8 uur lang bescherming
• Bevat icardine
• Niet agressief voor je huid
• Voelt niet vettig aan
• Heeft een aangename geur

Gebruik Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

EAN code:5410091746179

Functionele Naam
Skin Repellents

Specificatie van de inhoud
100 ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1266

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken P260: Stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ spuitnevel niet inademen P271: Allen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken P501: IInhoud / verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

H2.1-zinnen
2.1-H226: Ontvlambare vloeistof en damp 2.1-H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie

H2.2-zinnen
H226: Ontvlambare vloeistof en damp

Commerciële Benaming
ZENSECT LOTION TROPICAL NL1

Inhoud (Netto)
100 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Andere ingrediënten: parfums,Citronellol

Belangrijk

Verplichte algemene verme

Gevaar.
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Inhaleer het product niet. Na het werken met dit product handen grondig wassen.
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. – Niet roken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

Wettelijk Gebruiksvoorschrift: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen bij mensen. De gebruiksaanwijzing zoals hierboven aangegeven. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Registratienummer - 15178N (NL).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Houd de flacon op een afstand van 15 à 20 cm van de huid en spuit het product op de huid; vermijdt het spuiten op ogen en mond. Behandeling van het aangezicht en de nek: spuit een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid het over de huid. Gebruik ca. 1 ml per 600 cm2 huid (7-8 keer sprayen per arm van een volwassene) (1 ml per arm van een volwassene). Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren.

Maximale gebruiksfrequentie: Niet meer dan 1 maal per dag gebruiken voor kinderen jonger dan 13 jaar. Niet meer dan 2 maal per dag gebruiken voor kinderen van 13 tot 18 jaar. Niet meer dan 3 maal per dag gebruiken voor volwassenen. Niet toepassen onder kleding.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

De uiterste houdbaarheidsdatum bevindt zich op de verpakking EXP maand/jaar.

Contactinformatie

Contactnaam

Henkel Nederland

Communicatieadres

Postbus 2100 – 3430 CW Nieuwegein

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.vapona.nl of 0800-0228182

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: 
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: 
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 4.95 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:
 
BestelmomentBezorgmoment
Maandag voor 22:00Dinsdag
Dinsdag voor 22:00Woensdag
Woensdag voor 22:00Donderdag
Donderdag voor 22:00Vrijdag
Vrijdag voor 22:00Zaterdag
Zaterdag en zondagZondag

Ander bezorgmoment?
Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel:
Niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez