background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Ontharingscrème, Wax & Hars

Filter

Merken

Soort

Acties

Prijs

Beoordeling

Huidtype

Maat en inhoud

Assortiment

34 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
34 product(en) gevonden
< 1 2 >
34 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
34 product(en) gevonden
< 1 2 >
Wil jij graag je lichaam ontharen, maar wil je liever niet scheren of krijg je hiervan vaak irritaties hiervan? Dan kun je bij Kruidvat kiezen voor een aantal alternatieven. Wij hebben een aantal ontharingscrèmes, ontharingsstrips, waxstrips, gewone wax en een anti-haargroei serum.
 
Ontharingscrèmes

De benen zijn, naast de oksels, de regio’s die het meest geschoren of onthaard worden. Om dit zonder irritaties te laten verlopen hebben we bij Kruidvat een aantal goede scheermesjes, maar ook ontharingscrèmes voor het lichaam. Deze ontharingscrèmes zorgen voor een zijdezachte huid en zijn geschikt voor je benen, armen en oksels, voor je gezicht en voor de bikinilijn. Bij Kruidvat hebben we ontharingscrèmes voor de normale huid, maar ook voor de gevoelige huid. De verpakking van de ontharingscrèmes komt met een spatel waarmee je de ontharingscrème kunt aanbrengen op de gewenste plek op je lichaam. De ontharingscrèmes hebben we bij Kruidvat van drie merken; Veet, Jolly en Kruidvat Eigen Merk.
 
Ontharingsstrips en waxstrips

Gebruik je waxstrips om je benen, oksels, bikinilijn of gezicht te ontharen? Dan geniet je tot wel twee weken van een glad eindresultaat. Een ontharingsstrip of waxstrip hecht zich namelijk aan je haren, waarna je deze snel van je huid trekt. Op deze manier trek je de haren met wortel en al uit je huid, waardoor het langer duurt voordat ze weer aangroeien. Je hebt de keuze uit wax- en ontharingsstrips, maar je vindt bij Kruidvat ook losse ontharingswas. Wil je gezichtsbeharing verwijderen? Dan zijn speciale gezichtsstrips een uitkomst. Deze zijn een stuk kleiner, zodat je secuurder werkt. Ontharingsstrips en waxstrips hebben we bij Kruidvat van Veet, Jolly en Kruidvat Eigen Merk.
 
Zelf waxen

Bij Kruidvat hebben we niet alleen de waxstrips, maar ook de wax zelf waarmee je zelf kunt waxen. De Veet Minima Arganolie Sugar Wax is gemaakt van suikerwax met arganolie en de verpakking bevat 12 herbruikbare strips, een waxpot van 250 ml en een spatel met temperatuurindicator. De wax is effectief op haartjes die nog maar 5 mm lang zijn en je huid is vervolgens tot 28 dagen glad en vrij van haartjes.
 
Anti-haargroei serum

Het anti-haargroei serum van Kruidvat is te gebruiken op zowel het gezicht als op het lichaam en maakt de haartjes zachter en zwakker. Na het ontharen vermindert het serum de haargroei op de plekken waar het serum is aangebracht. De ingrediënten van het serum zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt en niet irriteert. Je huid wordt door het anti-haargroei serum elastischer, steviger en gladder. De resultaten van het serum laten zien dat na 2 weken al 33% haarvermindering plaatsvindt en na 5 weken is dit 55%. Een voordeel van het serum is dat je maar één druppel nodig hebt voor ieder lichaamsdeel waar je het anti-haargroei serum op gebruikt.
 
Verzorgende olie

Om je ontharingsproces af te maken kun je een verzorgende olie gebruiken. Deze olie zorgt ervoor dat je huid niet geïrriteerd raakt en dat deze elastischer en sterker wordt. Bij Kruidvat hebben we een verzorgende olie van Veet en van ons Eigen Merk.
 

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez