Let op! Langere levertijden. Lees meer..
  • Vernieuwd Kruidvat filiaal in Lommel

Vernieuwd Kruidvat filiaal in Lommel

Vernieuwd Kruidvat filiaal in Lommel geopend met feestje voor 4 jarige klanten

Kruidvat heeft vandaag de opening van haar vernieuwde filiaal in Lommel feestelijk gevierd met een spannende actie. Maar liefst vier klanten werden in de winkel in de Kerkstraat 45/47 verrast op een buitengewoon feestje!
 
De opening van het filiaal in Lommel was initieel voorzien voor 10 september. De werken duurden echter iets langer dan gepland waardoor de voorziene opening uitgesteld werd tot vandaag (23 september).
De eerste 4 personen die bij de geplande opening op 10 september aantoonden dat ze die dag jarig waren, werden uitgenodigd om vandaag gedurende één minuut gratis te winkelen in het vernieuwde filiaal.

Volgende 4 gelukkigen mochten deelnemen aan de actie: Stephanie Snoekx, Soetkin Goossens, Liesbeth Ven en Theresia Brans. De sympathieke actie zorgde voor vrolijke taferelen. Winkelmandjes werden gretig gevuld en vooral de verzorgingsproducten en speelgoed waren erg in trek.

Winkelmanager Raquel Izquierdo Forcallo kijkt trots naar haar vernieuwde winkel.
De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Lommel en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening van ons vernieuwde filiaal wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. We vinden het fijn dat we 4 jarigen hun eerste cadeautjes van de dag kunnen geven”, aldus Raquel.