background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
Vapona Vliegenlokaas 5064970 5064970 Vapona /medias/prd-front-5064970-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODk1MjR8aW1hZ2UvanBlZ3xoMzgvaDYzLzEzODI1NjM3ODEwMjA2L3ByZC1mcm9udC01MDY0OTcwLTFfNjAweDYwMHw5M2RiOTk4MzgwMzE4N2UxNzI2ZjQyN2JhYjgwOTVkZTNlNWY4NzFmYmRmMTVmNWQ4NTFlNjNmM2JiZGRkODAx 6.99 EUR Kruidvat https://schema.org/LimitedAvailability

Vapona Vliegenlokaas

6
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Productinformatie

Productinformatie

Het systeem van Vapona Vliegenlokaas is gebaseerd op een zeer effectieve lokstof die een enorme aantrekkingskracht heeft op vliegen en andere insecten en is daarom de ideale vliegenvanger.

Met zijn discreet design en formule met effectieve lokstoffen trekt het vliegen aan en doodt ze in 5 minuten. De vliegenlokaas is veilig en verspreidt geen insecticiden in uw huis. 6 weken lang bescherming.

EAN code:5410091748135

Functionele Naam
Flying Insect Killers

Specificatie van de inhoud
4,5 gr

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden P272: Verontreinigde kleding mag de werkruimte niet verlaten P273: Voorkom lozing in het milieu P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. P321: Specifieke behandeling vereist (zie ... op dit etiket). P333+P313: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen P362+P364: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken And wash it before reuse. P391: Gelekte/ gemorste stof opruimen P501: IInhoud / verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

H-Zinnen
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen.

Volledige Omschrijving
Vapona Vliegenlokaas

Inhoud (Netto)
4 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediëntendeclaratie volgens Detergentenverordening 648/2004/EG:
not applicable

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

WAARSCHUWING
Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd het inademen van stof. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenkomstig de nationale voorschriften.
Producttype : PT18 : biocide - insecticide ·Toelatingsnummer: 4718B · Lotnummer en vervaldatum : Zie verpakking · Toelatinghouder : BELGAGRI SA
(B) Antigifcentrum : 070-245245

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gerbuiksaanwijzing
1. Open de verpakking en haal het anti vliegen apparaat eruit.
2. Plaats het aas op verschillende plaatsen. Niet gebruiken in de keuken of een andere opslagruimte voor bereiding van voedsel en drank. Bij het plaatsen en verwijderen van lokdozen, wordt het aanbevolen om handschoenen te dragen. Houd aas buiten het bereik van kinderen en dieren.
3. U kunt het product horizontaal plaatsen (op een tafel) of verticaal (raam). Om het toestel verticaal te plaatsen, gebruik de dubbelzijdige sticker op de achterkant van het product. Gebruik deze plakband enkel op verharde oppervlakken!
4. Een product is effectief op 12m2 (30m3).
5. Gebruiksfrequentie: Effectiviteit aangetoond tot zes weken na opening van de verpakking. Vervang het aas om de zes weken of wanneer het bedekt is door dode vliegen of door vuil.Verwijdering van ongebruikte azen of na gebruik: azen moeten worden ingeleverd bij een inzamelingscentrum voor gevaarlijk of speciaal afval. Gooi niet in de vuilnisbak. Spoel het product niet uit. Maak de val van de inhoud niet leeg.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten het bereik van kinderen houden.

Contactinformatie

Contactnaam

Henkel Nederland

Communicatieadres

Postbus 2100 – 3430 CW Nieuwegein

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

BE: 0800-15173 · www.henkel.be

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: 
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: 
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 4.95 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:
 
BestelmomentBezorgmoment
Maandag voor 22:00Dinsdag
Dinsdag voor 22:00Woensdag
Woensdag voor 22:00Donderdag
Donderdag voor 22:00Vrijdag
Vrijdag voor 22:00Zaterdag
Zaterdag en zondagZondag

Ander bezorgmoment?
Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel:
Niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez