Klik hier voor gratis verzending!
  • Stichting tegen kanker

Stichting tegen kanker

CRM_KVBE_VLA_Goededoelen_Header_1097x208_Stichtingtegenkanker_001.png

Steun Stichting tegen Kanker: geef mensen met kanker hoop op leven


Als iemand het verdict ‘kanker’ te horen krijgt, stopt de wereld met draaien. Plannen worden opgeborgen en de toekomst wordt herleid tot overleven. Toch is er hoop!

Dankzij de vooruitgang in de opsporing en behandeling van kanker, zijn de overlevingskansen sterk toegenomen. De afgelopen 10 jaar hebben meer dan 330.000 mensen de strijd tegen hun kanker gewonnen. Dat is een fantastisch resultaat dat voor een groot deel te danken is aan het wetenschappelijk onderzoek.
Maar we zijn er nog niet: jaarlijks overlijden meer dan 26.000 mensen aan kanker. Daarom blijft de financiering van medisch en wetenschappelijk onderzoek de grote prioriteit voor Stichting tegen Kanker. Dat kan zij dankzij de steun van heel veel milde schenkers.

Daarnaast speelt Stichting tegen Kanker ook een voortrekkersrol in het verbeteren van de levenskwaliteit: bewegingslessen voor mensen met kanker, schoonheidsbehandelingen in het ziekenhuis, begeleidingsprogramma’s voor zieken en hun mantelzorgers, zomerkampen voor kinderen, een luisterend oor voor wie het even niet ziet zitten.

Ook hier kan Stichting tegen Kanker uw steun goed gebruiken om ervoor te zorgen dan niemand alleen achterblijft in de strijd tegen kanker. Help ons kanker te overwinnen en doneer uw Kruidvat spaarpunten aan Stichting tegen Kanker.