Klik hier voor gratis verzending!
  • NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets

NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets

“Spa Secrets"

-Unlock the secret rituals of beauty and wellbeing-


Ben jij benieuwd naar authentieke badrituelen van over de hele wereld? Ervaar dan de luxe verwenlijn van Spa Secrets. Heerlijke producten voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.
Spa Secrets laat je kennismaken met eeuwenoude wereldse wellness rituelen. Laat je verwennen en onderdompelen in een wereld met tradities voor schoonheid.

Spa Secrets bestaat uit 4 verschillende geurlijnen. Meer informatie over de geurlijnen vind je hier.

Treasures of Morocco

Treasures of Morocco is geïnspireerd op het hammam-schoonheidsritueel dat gebaseerd is op intensieve reiniging met rijk verzorgende oliën en verfijnde bloemextracten. Het is een heel sensueel ritueel, de producten hebben dan ook een oosterse en sensuele geur.

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
  • Arganolie
  • Marokkaanse roos
Arabische vrouwen volgen het intensief reinigend ritueel, ze gebruiken al eeuwenlang kostbare arganolie als traditioneel reinigingsproduct waarmee ze hun gezicht en handen verzorgen en beschermen tegen de gure wind en felle zon. Rozenwater is mild en van oudsher bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de huid.

Bekijk de producten

Miracles of Bali

Miracles of Bali is geïnspireerd op het Lulur-schoonheidsritueel dat gericht is op het herstellen van innerlijke harmonie door het lichaam te vitaliseren en te voeden. Een rustgevend en ontspannend ritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
  • Kokoswater
  • Frangipanibloem
Lulur is al duizenden jaren lang het reinigingsritueel voor toekomstige bruiden: vanaf veertig dagen voor de bruiloft wordt het lichaam dagelijks gescrubd voor een gezuiverde, zachte en stralende huid. Het geheim? Een perfecte balans van tropische ingrediënten uit Bali. Kokoswater bevordert de uitwendige schoonheid. De frangipaniboom staat symbool voor onsterfelijkheid, de bloem heeft een heerlijke ontspannende geur.

Bekijk de producten

Wisdom of India

Beleef de rijke geuren, sprekende kleuren en creëer een waar Ayurvedisch wellnessmoment in je eigen badkamer met Wisdom of India. De nieuwste lijn in het luxueuze Spa Secrets assortiment. Spa Secrets Wisdom of India is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda-ritueel (letterlijk: de kunst van het leven). Ontdek de weelde van witte lotus en sesamolie en ervaar perfecte harmonie van lichaam én geest.

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
  • Witte lotus
  • Sesamolie
Breng hemelse harmonie naar jouw home-spa met Spa Secrets ‘Wisdom of India’. De collectie bestaat uit een shower foam, shower milk, rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Stuk voor stuk verrijkt met verzorgende sesamolie en de ontspannende geur van witte lotus; met een verzorgde, gehydrateerde en verfijnd geparfumeerde huid als resultaat. Alle Wisdom of India producten zorgen voor een zijdezacht gevoel met de verfrissende, verfijnde geur van witte lotus.

Bekijk de producten

Magics of Brazil

Magic of Brazil is geïnspireerd op het authentieke Braziliaanse Banho badritueel dat gebaseerd is op het reinigen, verfraaien en parfumeren van de huid met kostbare oliën, exotische vruchten en plantenextracten. Een exotisch schoonheidsritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
  • Maracuja
  • Açaibes
Braziliaanse vrouwen geloven in de magische en heilige krachten van het baden. Het gebruik van natuurlijke rijkdommen van het Amazone regenwoud, bevorderen het welzijn van het lichaam. Maracuja, passievrucht, heeft hydraterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Açaibes staat bekend als krachtige anti-oxidant met een vitaliserende werking.

Bekijk de producten
 Magic of Brazil