Klik hier voor gratis verzending!
  • KRUIDVAT SALON HAIR COLLECTION

KRUIDVAT SALON HAIR COLLECTION

Header-OverKruidvat_001.jpg
Kruidvat Salon Hair Collections stylingproducten houden je haar zo goed in model als op een dag dat je naar de kapper bent geweest. De producten zijn van professionele kwaliteit ontwikkeld en getest in samenwerking met kappers.

Kruidvat Salon Styling Spray Maximum Perfection

Een mega sterke professionele styling spray voor een langdurige fixatie. Verzwaart het haar niet, gemakkelijk uit te borstelen en bevat provitamine B5. Gebruiksaanwijzing: de spray aanbrengen op circa 30 cm afstand op droog haar.

Kruidvat Salon Styling Spray Shine Perfection

Een extra sterke professionele styling spray die het haar prachtig laat glanzen. De spray zorgt voor een flexibele versterking, fixeert 48 uur lang, verzwaart het haar niet, gemakkelijk uit te borstelen en is rijk aan provitamine B5. Gebruiksaanwijzing: de spray aanbrengen op circa 30 cm afstand op droog haar.

Kruidvat Salon Styling Spray Volume Perfection

Een extra sterke professionele styling spray voor een flexibele versteviging en het haar langdurig meer volume geeft. Deze spray verzwaart het haar niet, is gemakkelijk uit te borstelen en rijk aan provitamine B5. Gebruiksaanwijzing: de spray aanbrengen op circa 30 cm afstand op droog haar.

Kruidvat Salon Styling Mousse Curl Definition

Een flexibele professionele styling mousse die krullen nog mooier laat uitkomen. De mousse zorgt voor langdurige veerkrachtige krullen, geeft een natuurlijke glans, bevat provitamine B5 en 0 % alcohol. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik goed schudden, vervolgens ondersteboven houden. Aanbrengen op vochtig haar en met vingers verdelen.

Kruidvat Salon Styling Mousse Maximum Definition

Een mega sterke professionele styling mousse voor een langdurige fixatie. Deze mousse geeft een natuurlijke glans, bevat 0 % alcohol en is rijk aan provitamine B5. Gebuiksaanwijzing: Voor gebruik de bus goed schudden en vervolgens ondersteboven houden. Aanbrengen op vochtig haar en met vingers verdelen. Föhnen versterkt het effect van de mousse.

Kruidvat Salon Styling Spray Heat Protection

Een professionele spray die je haar beschermt tegen de hitte van een föhn, stijl- of krultang. Verstevigt licht, maakt het haar glanzend, zonder parfum, helpt beschermen tot 220°C en bevat provitamine B5. Gebruiksaanwijzing: breng een laagje spray aan op het haar om daarna het haar te föhnen of met een stijl- of krultang in model te brengen.