Klik hier voor gratis verzending!
  • Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Browsercheck-zonderlinkernavigatie.png

Ooievaar voor op raam 50 cm

De raamooievaar van Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen wanneer deze in de handen van een klein kind komt. De raamooievaar is bedoeld als decoratiemateriaal, zoals ook op de verpakking staat aangegeven, maar kan aantrekkelijk voor kinderen zijn. Bij gebruik kunnen onderdelen, zoals de oogjes en zuignappen loslaten. Dit kan voor kleine kinderen bij inname in de mond mogelijk verstikkingsgevaar opleveren.

De raamooievaar is sinds 23 juli 2013 verkocht in Kruidvat-winkels. Op de verpakking van de raamooievaar staat de EAN-code 8717333657956.

Als u in het bezit bent van deze raamooievaar, dan kunt u deze terugbrengen naar één van de Kruidvat-winkels. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed.

Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 16971 (Vlaanderen)/ 0800 18098 (Wallonië).

Kruidvat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak.