• BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING MIJN EERSTE PUZZEL

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING MIJN EERSTE PUZZEL

Helaas is geconstateerd dat het artikel ‘Mijn eerste puzzel’ van Durabo een fabricagefout kan vertonen. De mogelijkheid bestaat dat het rode kunststof nopje van het puzzeldeeltje los kan laten. Dit kan voor kleine kinderen bij inname in de mond mogelijk verstikkingsgevaar opleveren. De betreffende puzzels werden vanaf 12 oktober jl. voor 2,99 euro bij Kruidvat verkocht. Op de verpakking van de puzzel staat het serienummer: YK1600028.

De puzzels waren verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en herkenbaar aan de volgende artikelnummers:
art# 59314 – Mijn eerste Puzzel – MINNIE
art# 59315 – Mijn eerste Puzzel – PRINCESS
art# 59318 – Mijn eerste Puzzel – JUNGLE
art# 59319 – Mijn eerste Puzzel – BOERDERIJ

Wanneer je in het bezit bent van dit product, dan verzoeken wij vriendelijk om met het gebruik te stoppen en de puzzel terug te brengen naar één van de Kruidvat-winkels. Vanzelfsprekend krijgt u hier het volledige aankoopbedrag terug (ook zonder aankoopbon of originele verpakking).

Voor meer informatie kan tijdens kantooruren telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, 0800 – 16971 (Vlaanderen) of 0800 – 18098 (Wallonië).

Durabo stelt als importeur hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van zijn artikelen en biedt zijn oprechte excuses aan voor het ontstane ongemak.