Maak 't persoonlijk met fotocadeaus
Kruidvat
  • Muismat valentijn
  • Muismat met foto voor Moederdag
  • Maak je eigen muismat!
  • Muismat met foto rond
  • Muismat met foto hart

Muismat

Kan jouw thuiskantoor wel wat vrolijkheid gebruiken? Misschien heb jij wel een mooie foto van je kindje of een uitzicht waar je maar geen genoeg van kunt krijgen! Zo’n mooie foto verdient het natuurlijk om altijd in het zicht te liggen. Wij drukken jouw favoriete foto vakkundig op een muismat in vorm!

Rond of hartjesvorm

Stevig materiaal

Antisliplaag

Vanaf 5. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Prijzen
Levering

Je eigen muismat met foto

Welke muismat is nou mooier dan een zelfgemaakte muismat? Ga je voor een abstract ontwerp, of juist voor een mooie familiefoto? Fleur jouw werkplek helemaal op met mooie foto’s van thuis. Geen plek voor een fotolijstje op je bureau? Geen paniek, voor een muismat is altijd genoeg plaats. Naast leuke foto’s kun je ook teksten en versieringen toevoegen aan de hartvormige muismat. Dankzij de mooie vorm vrolijk jij je bureau helemaal op!

Muismat cadeau

Natuurlijk staat deze muismat hartstikke leuk op jouw bureau, maar wat dacht je van het bureau van je partner, collega, vriend of (klein)kind? Misschien heb je een leuke foto van jullie samen die je in het hart kunt plaatsen. Zo geef je een origineel cadeau bij de volgende verjaardag, Valentijnsdag of Kerstmis.Wij reiken je de juiste hulpmiddelen aan voor het ontwerpen van je foto muismat en jij doet de rest! Natuurlijk drukken we deze op vakkundige wijze voor jou, zodat je muismat in perfecte staat verkeert. De muismat wordt goed ingepakt en past door de brievenbus!

Hoe kun je een muismat met foto maken?

Via de Online Editor van Kruidvat ontwerp jij gemakkelijk je hartvormige muismat zelf!

  1. Open de Online Editor 
  2. Upload je foto en plaats deze op de juiste plek
  3. Voeg eventueel nog een tekst of cliparts toe
  4. Klaar met je ontwerp? Rond je bestelling af en je muismat wordt direct gedrukt!

Prijsoverzicht Muismat

Overige formatenPrijs Open/Sluit prijstabel
Muismat hart6,99 €*
Muismat rond5,99 €*

Alle hierboven getoonde prijzen zijn inclusief eventuele reguliere acties (m.u.v. kortingcodes). De getoonde prijzen zijn vanafprijzen. Eventuele verwerkings- en/of verzendkosten zijn exclusief.

De levertijd van jouw Muismat

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal1 werkdag
Spoed1 werkdag
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

Momenteel is het nog niet mogelijk om de bestellingen van Kruidvat.be/nl/persoonlijk af te halen in jouw Kruidvat winkel.
Je order wordt door PostNL met Track&Trace snel thuisbezorgd.