Klik hier voor gratis verzending!
  • Voor mama's en papa's geurencollectie

Voor mama's en papa's geurencollectie

Verras hen met de nieuwelingen van The Master Perfumer

Mama en papa worden binnenkort weer eens heerlijk in de bloemetjes gezet. Letterlijk en figuurlijk dit keer, want de nieuwe geuren van The Master Perfumer bevatten heel wat florale ondertonen. Met Absolute Iris N°39 en Jasmin Blush N°31 voor dames en White Leather N°17 en Azur Fresh N°34 voor heren zorgt Kruidvat voor een geslaagd Vader- en Moederdagcadeau. De succesvolle parfumlijn bestaat louter uit ingrediënten van de hoogste kwaliteit en is ontwikkeld door wereldberoemde parfumeurs met een neus voor fijne dingen. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces van evalueren, verfijnen en bewerken vooraf gegaan. Noten en akkoorden vloeien hierdoor samen tot een perfecte harmonie, wat The Master Perfumer één van de verleidelijkste verrassingen van het moment maakt.

The Master Perfumer Women 

 
Absolute Iris N°39
Verwacht een fris bloemenboeket van diepe iris en jasmijn, aangevuld met een mix van oranjebloesem, patchouli en muskus. Absolute Iris is een geur voor de stijlvolle en sensuele vrouw.

The Master Perfumer Men

 
White Leather N°17
The White Leather flacon omhult deze ultieme luxegeur voor heren dankzij de elegante mix van leder, wierook en vetiverolie. Een gedurfde en eigentijdse mannengeur!
Jasmine Blush N°31 
Jasmin Blush is een verleidelijke geur door de combinatie van Jasmijn, roos en amber. Dit maakt deze eau de toilette onweerstaanbaar en magisch. Bestemd voor de vrouw met de onweerstaanbare ‘je ne sais quoi’ – attitude.
Azur Fresh N°34 
Azur Fresh bevat een stimulerende mix van citrusvruchten, ceder en muskus. Deze zorgen voor een puur gevoel van frisheid. Azur Fresh is een aromatische en verkwikkende herengeur.

Beschikbaarheid & prijs

Bovenstaande verfijnde edities zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. The Master Perfumer collectie heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en biedt 50ml dames- en 100ml herengeuren aan een prijs van € 7,99. Bovendien zijn de damesflesjes ook verkrijgbaar in een kleiner formaat van 15ml (€ 3,49) zodat ie perfect in je handtas past. Laat je tevens verrassen door andere geuren binnen het gamma met klinkende namen als Black Vanilla, White Lily, Amber, Orange Blossom, Black Wood, Blue Spice, Cherry Bloom, Marine Aqua, Rose, Violet Orchid, Black Musk, Grey Fougere en White Cedar.