Klik hier voor gratis verzending!
Header-OverKruidvat-Promo-1474x208.png

Kruidvat Luiers Maxi 4 krijgt de titel Beste Koop van Test Aankoop


De Kruidvat Luiers 'Maxi 4' ontvingen in November 2020 het label Beste Koop van consumentenorganisatie Test Aankoop. Kruidvat Luiers helpen kersverse ouders al jarenlang om die schattige babybilletjes droog en comfortabel te houden, overdag en 's nachts.

Het label
Het label ‘Beste Koop’ focust op verschillende kwaliteitscriteria die een eindscore bepalen. Hiernaast wordt ook rekening gehouden met een prijselement, de ‘Beste Koop’ is het product of de dienst met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

9 van de 10 ouders raadt Kruidvat Luiers aan*
Kruidvat Luiers zorgen 24h lang voor een optimale bescherming door de drie absorberende kanalen in de kern die vocht snel opnemen en het hierna gelijkmatig verspreiden. De luiers zijn ultradun, flexibel en uiterst zacht voor de huid. Op deze manier kunnen alle peuters en baby's maximaal comfort ervaren. Uit een test dat Kruidvat uitvoerde met huishoudens, vonden ze dat 9 van de 10 ouders Kruidvat Luiers aanraadt*. Bovendien hebben deze luiers het EU Ecolabel. Dit bekent dat de luiers worden gemaakt met aandacht voor het milieu.

De Kruidvat 'Maxi 4' luiers en alle andere maten zijn te koop in je lokale Kruidvat-winkel of online op Kruidvat.be.

*Getest onder 262 ouders in Nederland & België, maart 2020