true
  1. Home
  2. Persberichten

Persberichten

Kruidvat stopt met verkoop tabaksproducten

Antwerpen, 4 januari 2018 - Kruidvat is de eerste grote retailer die deze beslissing neemt. Binnen het jaar stopt Kruidvat de verkoop van tabaksproducten in ruim twee derde van haar winkels, de overige winkels volgen in 2019.

Lees het bericht
 

A.S. Watson benoemt Niek Schipper tot Trading Director Health & Beauty Benelux

A.S. Watson Health & Beauty Benelux heeft Niek Schipper benoemd tot Trading Director Health & Beauty Benelux. Schipper wordt verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en de inkoop- en promotiestrategie van de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

Lees het bericht
 

Nieuw: Kruidvat Salon Hair Collection

Kruidvat Salon Hair Collections stylingproducten houden je haar zo goed in model als op een dag dat je naar de kapper bent geweest.

Lees het bericht
 

Professionele Kruidvat haarstylingtools voor trendy coups

Een snelle hair-do, mooie curly coupe of super stijl! De Kruidvat Professional Personal Care heeft diverse haarstylingtools om de meest uiteenlopende coupes te creëren.

Lees het bericht
 

Stralende lokken tot in de puntjes verzorgd met Kruidvat Color & Gloss

Kruidvat introduceert nieuwe haarverzorgingsproducten voorzien van een drievoudige formule speciaal ontwikkeld voor een specifieke treatment. Het resultaat is een perfecte coupe met stralende lokken tot in de puntjes verzorgd!

Lees het bericht
 

Speel met de nieuwe Kruidvat kleurcrémes Colors To Play

Een warme rosé gold kleur, een natuurlijk ombre en sombre effect of juist een kleurrijke turquoise coupe. Met de nieuwe Kruidvat Colors to Play uitwasbare haarkleuringen volg je gemakkelijk de laatste haartrends.

Lees het bericht
 

Kruidvat ecofriendly Pure & Nature shower producten

Kruidvat Pure & Nature is ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid en de natuur. De combinatie van biologische ingrediënten is perfect afgestemd op de huid. Een genot voor jezelf en vriendelijk voor het milieu.

Lees het bericht
 

Laat je handen stralen met de Kruidvat handcrèmes

Onze handen krijgen het dagelijks zwaar te verduren. Ze kunnen daarom altijd wel wat extra care gebruiken. Kruidvat begrijpt dit als geen ander en heeft haar lijn met handcrèmes compleet vernieuwd.

Lees het bericht
 

Nieuw Kruidvat filiaal in Gent geopend met feestje voor 5 jarige klanten

Kruidvat heeft vandaag de opening van haar nieuwste filiaal in Gent feestelijk gevierd met een spannende actie. Maar liefst vijf klanten werden in de winkel aan de Botestraat 18 verrast op een buitengewoon feestje!

Lees het bericht
 

Nieuw Kruidvat filiaal in Leuven geopend met feestje voor 5 jarige klanten

Kruidvat heeft vandaag de opening van haar nieuwste filiaal in Leuven feestelijk gevierd met een spannende actie. Maar liefst vijf klanten werden in de winkel aan het Engelsplein 22 verrast op een buitengewoon feestje!

Lees het bericht
  1. Home
  2. Persberichten
Kruidvat logo
back to top