Klik hier voor gratis verzending!
  • Persberichten

Persberichten

Header-OverKruidvat_001.jpg

A.S. Watson Group zet zich in om plastic afval te beperken en het gebruik van duurzame palmolie te stimuleren


A.S. Watson Group, waaronder drogisterijketen Kruidvat, heeft zich aangesloten bij het New Plastics Economy (NPE) Global Commitment met de ambitie om plastic afval verder te beperken. Hiermee geeft zij invulling aan haar missie om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Door haar deelname geeft A.S. Watson verder invulling aan haar ambitie om het gebruik van plastic zo veel mogelijk te beperken en milieuvervuiling als gevolg van plastic bij de bron aan te pakken.


Lees het bericht

 


Op safari in eigen badkamer met het Limited Edition Summer assortiment van Kruidvat


Hello all you cool cats & kittens! Voor het ultieme zomergevoel steekt Kruidvat een aantal favoriete producten in een tropisch jasje. Het Kruidvat Limited Edition Summer assortiment bestaat uit diverse beauty- en verzorgingsproducten die onmisbaar zijn in je badkamer!


Lees het bericht

 


Kruidvat Natures lanceert nieuwe vegan verwenproducten


Kruidvat Natures is ontwikkeld vanuit de passie voor schoonheid en de natuur. Na de succesvolle lancering van deze natuurlijke lijn, breidt Kruidvat het Natures assortiment uit met producten voor onder de douche en producten voor het haar. De natuurlijke formulering zorgt voor een milde reiniging en de aanwezige, biologische ingrediënten zijn perfect afgestemd op de huid en op het haar voor een verzorgd en zacht gevoel.


Lees het bericht

 


BESTE VAN DE TEST: KRUIDVAT SOLAIT SPF 30 HIGH SUNMILK


Ook dit jaar valt het Solait gamma van Kruidvat weer in de prijzen van Test Aankoop. Het prijsbeest van dit jaar is de Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk. In de categorie van zonnecrèmes met een factor 30, behaalde de Solait SPF 30 High Sunmilk van Kruidvat een score van 66 en is daarmee de Beste van de Test van Test Aankoop.


Lees het bericht

 


A.S. WATSON BENOEMT ED VAN DE WEERD TOT CEO VAN A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY BENELUX


Renswoude, 17 mei 2019 - A.S. Watson benoemt met ingang van 1 juli 2019 Ed van de Weerd als nieuwe CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Deze benoeming volgt op de beslissing van Gerard van Breen om de organisatie na veertien jaar te verlaten.


Klik hier voor de foto van Gerard van Breen

Klik hier voor de foto van Ed van de Weerd 


Lees het bericht

 


KRUIDVAT STOPT MET VERKOOP TABAKSPRODUCTEN


Antwerpen, 4 januari 2018 - Kruidvat is de eerste grote retailer die deze beslissing neemt. Binnen het jaar stopt Kruidvat de verkoop van tabaksproducten in ruim twee derde van haar winkels, de overige winkels volgen in 2019.


Lees het bericht

 


KRUIDVAT CREËERT EEN NIEUW UITERLIJK VOOR DE PURE LIJN ÉN INTRODUCEERT MICELLAIR WATER


De adolescentenlijn van Kruidvat, Pure, is in een nieuw jasje gestoken én introduceert een nieuw product: micellair water. De lijn heeft een nieuw fris design gekregen met behoud van de vertrouwde ingrediënten. Deze lijn is geschikt voor de jonge, vette tot gemengde huid. Het nieuwe micellair water is een gemakkelijk product om de huid effectief mee te reinigen.


Lees het bericht

 NIEUW KRUIDVAT FILIAAL IN FRAMERIES OPENT DE DEUREN!


Kruidvat opent op dinsdag 30 oktober een nieuw filiaal in Frameries (Route Nationale 545). In de nieuwe winkel kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten en staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma. De winkel biedt een uitgebreid assortiment van de bekende merken, producten van het Kruidvat eigen merk en een aantal exclusieve merken. De opening van de winkel wordt gevierd met een aantrekkelijke openingsactie waarbij een minuut gratis winkelen te winnen is.


Lees het bericht

 BROWLICIOUS MET KRUIDVAT BROW TATTOO


Sta jij ook elke dag voor de spiegel om je wenkbrauwen in te kleuren? Vanaf nu is dat niet meer nodig. Kruidvat introduceert Brow Tattoo waarmee jij perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen creëert met een langdurig effect van drie tot vijf dagen!


Lees het bericht

 KRUIDVAT BRENGT CHARCOAL GEZICHTSREINIGINGSDOEKJES UIT


Houtskool is niet meer weg te denken uit de beautywereld. Het is een natuurlijk ingrediënt dat onzuiverheden op de huid verwijdert. Kruidvat breidt nu haar Originals Charcoal lijn uit met zwarte gezichtsreinigingsdoekjes.


Lees het bericht

 NIEUW KRUIDVAT FILIAAL IN BRUSSEL OPENT DE DEUREN!


Kruidvat opent vandaag een nieuw filiaal in Brussel (Nieuwstraat 123). In de nieuwe winkel kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten en staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma. De winkel biedt een uitgebreid assortiment van de bekende merken, producten van het Kruidvat eigen merk en een aantal exclusieve merken. De opening van de winkel wordt gevierd met een aantrekkelijke openingsactie waarbij een minuut gratis winkelen te winnen is.


Lees het bericht