Klik hier voor gratis verzending!
  • Kruidvat heropent filiaal in Merelbeke

Kruidvat heropent filiaal in Merelbeke

Kruidvat heropent op donderdag 25 juni haar filiaal op de Hundelgemsesteenweg 656 in Merelbeke. De winkel werd helemaal opnieuw ingericht, wat ervoor zorgt dat klanten nog sneller vinden wat ze nodig hebben. Er is nu bijvoorbeeld een aparte hoek voor (aanstaande) mama’s. Bovendien zorgt een nieuwe kassaopstelling ervoor dat de wachtrijen tot een minimum herleid worden.

Filiaalverantwoordelijke Nathalie Hauben reageerde enthousiast: “Ik vind het heel leuk om leiding te mogen geven aan dit volledig vernieuwde Kruidvatfiliaal. Mijn team is er helemaal klaar voor. Spring gerust eens binnen op de Hundelgemsesteenweg!”

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in België en Nederland. Kruidvat vult haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ in door een ruime keuze uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.