Klik hier voor gratis verzending!
  • Feestelijke opening Deinze

Feestelijke opening Deinze

Nieuw Kruidvat filiaal Deinze Driespoort geopend met feestje voor 5 jarige klanten.

Kruidvat heeft vandaag de opening van haar nieuwste filiaal in Deinze feestelijk gevierd met een spannende actie. Maar liefst vijf klanten werden in de winkel in Driespoort (Gaversesteenweg 48) verrast op een buitengewoon feestje!
 
De eerste vijf personen die bij de opening aantoonden dat ze vandaag jarig zijn, werden uitgenodigd om gedurende één minuut gratis te winkelen in het nieuwe filiaal.

11 gretige jarigen stonden voor de opening aan te schuiven aan de deur. Volgende 5 gelukkigen mochten deelnemen aan de actie: Julie De Weirdt, Kaat Dhondt, Natascha Goossens, Patric Feys en Sylvie Verstraete. De sympathieke actie zorgde voor vrolijke taferelen. Winkelmandjes werden gretig gevuld en vooral de verzorgingsproducten en speelgoed waren erg in trek.

Filiaalmanager Ann Decleves kijkt trots naar haar nieuwe winkel.
De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Deinze en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening van ons nieuwe filiaal wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we jarigen op dezelfde dag als onze openingsdag opgeroepen zich aan te melden. We vinden het fijn dat we 5 jarigen hun eerste cadeautjes van de dag kunnen geven”, aldus Ann.