true
  1. Home
  2. Palmolive Skin Garden

Palmolive Skin Garden

Skin garden: een zintuiglijke reis ...

Deze collecties die door een groep experts (geurontwikkelaars, sterrenchef, bloemontwerpers ...) werden ontwikkeld, stimuleren de reukzin, de tastzin, het gezichtsvermogen en maken op die manier een volledige ervaring mogelijk voor een ongekende ontspanning.

Dankzij een perfecte combinatie tussen een subtiel parfum en een vernieuwende textuur bieden de collecties je een ervaring die alle zintuigen wakker maakt en een vernieuwing op het gebied van lichaamshygiëne.

Gamma's met unieke en inspirerende eigenschappen

 Het creatieproces dat voor deze gamma's is toegepast, is vergelijkbaar met dat in de parfumeriewereld.

 Met haar unieke parfums op basis van hoogwaardige bestanddelen wil Palmolive dit aanbod volledig in het teken plaatsen van verfijning.

 Palmolive Skin Garden biedt nu een heel nieuwe eersteklas ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld, binnen de markt van verzorgings- en schoonheidsproducten.
 

Collectie Viooltjes & Honing

De collectie Viooltjes & Honing onthult een fruitige geur met een intens en zoet parfum. De oranje-gele kleur ontsluiert een korrelig gevoel, zijn parfum een boeket van viooltjes. Deze collectie laat u een delicate verrassing ontdekken zowel voor het gezichtsvermogen als voor de reukzin.

Bekijk nu
 

Collectie Pioenroos

Het is meer dan een parfum, het zijn herinneringen die de collectie Pioenroos weer tot leven brengt. Een gevoel van zachtheid, van hydratatie en een zijdezachte sluier op de huid stellen deze collectie voor als een werkelijke ode aan het lichte en specifieke parfum van de pioenroos.

Bekijk nu
 

Collectie Mirabel

De collectie Mirabel ontluikt en stimuleert alle zintuigen dankzij een onweerstaanbaar parfum dat ons herinnert aan zomerse smaken, en ons heerlijk laat wegdromen in bad. Dankzij zijn reinigende textuur zorgt deze collectie voor een zachte, gladde en geparfumeerde huid.

Bekijk nu
 

Collectie Peer

Een wandeling in een boomgaard, bijten in een frisse peer op een herfstige namiddag ... dit zijn de aangename herinneringen die de collectie Peer terugbrengt. Zijn elegant parfum met delicate en zoete noten biedt een verlekkerend moment.

Bekijk nu
  1. Home
  2. Palmolive Skin Garden
Kruidvat logo
back to top