product

Oral-B Precision Clean Opzetborstels

2 stuks
12
.
99

Oral-B Precision Clean Opzetborstels

2 stuks

12
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Welke opzetborstel heeft jouw gebit nodig?

Productinformatie

Productinformatie

De Oral-B Precision Clean Opzetborstels verwijderen meer tandplak dan een normale handtandenborstel en zorgen voor een schone mond en gezond tandvlees.

Voordelen en kenmerken van de Oral-B Precision Clean Opzetborstels:
• Reinigen grondiger dan een normale handtandenborstel
• Dringen door tot de moeilijk te bereiken gebieden
• Optimaal resultaat


De opzetborstels zijn uitgerust met CleanMaximiser borsteltechnologie die groene borstelharen geel maakt om je eraan te herinneren wanneer je deze moet vervangen om een superieure reiniging te behouden. Oral-B opzetborstels passen gegarandeerd op alle Oral-B handvatten, met uitzondering van Oral-B Pulsonic & iO.

EAN code: 4210201317029, 4210201848158, 4210201746188

Lees meer

Lees minder

Reviews

Oral-B Precision Clean Opzetborstels heeft als beoordeling 4.6 van de 5 door 31.
Rated 4 van de 5 door uit Voor de beste reiniging Normaal gesproken gebruik ik mijn opzetborstels veel te lang. Volgens mij gebruik ik mijn huidige al zes maanden. Het probleem is gewoon dat ik niet weet wanneer ik aan een nieuwe toe ben. Maar met deze nieuwe CleanMaximiser techniek komt daar heuse verandering in. Hoe ouder de borstel wordt, des te geler hij kleurt. Na het product een maand getest te hebben zie ik al een lichte gele tinteling ontstaan. Waarschijnlijk is hij over drie maanden aan vervanging toe. Maar deze borstels hebben nog meer in petto. Zo verwijdert hij 2 keer zoveel tandplak en is daarom geschikt voor de grondige reiniging. Behalve dat deze borstels wat duurder kosten dan de gewone manuele tandenborstels zijn het echte aanraders.
Datum plaatsing: 2021-03-24
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige vernieuwing Ik ben erg enthousiast over deze opzetborstel! Met de verkleuring van de opzetborstel weet ik altijd wanneer het tijd is voor een nieuwe. Precision clean maxima see doet z'n naam eer . Al met al ik raad deze opzetborstel zeker aan !
Datum plaatsing: 2021-03-24
Rated 4 van de 5 door uit Een handig product voor een schoner resultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Tijdens het gebruik van deze borsteltjes merk je eigenlijk geen verschil. Gelukkig maar, de kwaliteit van Oral-B is niet veranderd. Het voordeel van deze borsteltjes is dat ze verkleuren door de CleanMaximiser-technologie als ze bijna op zijn. Tijdens het mogen testen van dit product heb ik dit als zeer prettig ervaren. Het bied toch een stukje gebruikersgemak. Toch vond ik dat ze best snel verkleurden, terwijl alle haren nog recht waren. Misschien heb ik het bij het verkeerde eind? Al met al, een prima product, maar heb je het vervangen van de borsteltjes al goed onder de knie dan is het misschien overbodige luxe.
Datum plaatsing: 2021-03-24
Rated 4 van de 5 door uit Fijne tandenborstel Het op tijd wisselen van mijn opzetborstel dat vergeet ik nog wel eens. Als de borstelharen wijdt staan zie ik dat het nu wel echt tijd wordt. Voor mij lijkt mij deze opzetborstel van Oral-B Precision Clean dus echt ideaal, want de borstelharen verkleuren zodat je weet dat het tijd wordt om je opzetborstel te wisselen. Tijdens het testen merk ik dat de opzetborstel lekkere harde borstelharen heeft wat ik prettig poetsen vind, want met te zachte borstelharen gaan deze al vrij snel wijdt staan. Als ik de borstel een paar weken heb gebruikt zie ik dat de borstelharen al licht aan het verkleuren zijn. Het werkt dus echt! Ik poets nog even door met deze borstel en als de borstel helemaal verkleurd is vervang ik hem gelijk. De ideale opzetborstel dus voor mij.
Datum plaatsing: 2021-03-23
Rated 5 van de 5 door uit Fijne opzetborstel. Nu ik de precision cleanmaximiser opzetborstel een paar weken gebruik. Moet ik zeggen dat ik in het begin tijdens het testen van deze opzetborstel even moest wennen aan de stevigheid van de borstel. Maar na een tijdje gebruiken was ik er aan gewend. Mijn tanden worden goed schoon en alle tandplak is weg na gebruik. Wat ik fijn vind is dat de groene borstelharen na verloop van tijd verkleuren. Ze worden dan geel. Dan is het tijd om de borstel te vervangen.
Datum plaatsing: 2021-03-22
Rated 5 van de 5 door uit Aangename opzetborstel! De Precision Clean opzetborstel is een aangename borstel. Ik heb deze mogen testen en vind het fijn dat deze na enkele weken verkleurd. Zo weet je wanneer je deze moet vervangen. Verder reinigt deze borstel ook goed tussen de tanden.
Datum plaatsing: 2021-03-21
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige borsteltjes Deze opzetborstels gebruik ik nu ongeveer een maand en ik ben meer dan tevreden! De borstelharen zijn erg zacht maar maken alles wel goed schoon. Ook heb ik nu bijna geen last meer van tandplak. Ideaal vind ik dat je deze opzetborstels op bijna alle Oral-B handvatten kunt gebruiken. Tijdens het testen kwam ik er achter dat de clean maximiser borsteltechnologie echt super handig is. Door middel van verkleuring geeft de borstel aan dat hij aan vervanging toe is. Ik zou dit product zeker aanraden!
Datum plaatsing: 2021-03-21
Rated 4 van de 5 door uit Gewoon goed! Gewoon goede borsteltjes. Geen last van mijn tandvlees en schone tanden.
Datum plaatsing: 2019-09-25
Rated 5 van de 5 door uit Zeer fijne borstels Deze borstels doen wat ze beloven. Ze verwijderen tandplak EN je tanden worden er zichtbaar witter van! Ik heb dit product gratis mogen testen en ik ben zeer tevreden. Ze zijn makkelijk te gebruiken en de indicator dat het tijd is om de borstel te vervangen is ook erg handig. Ik ga dit product zeker vaker gebruiken.
Datum plaatsing: 2018-11-11
Rated 5 van de 5 door uit fijne gladde witte tanden Fijne tandenborstels. Ik gebruik deze op mijn Oral B Genius 8000N. Ze passen goed op dit model en gaan veel poetsbeurten mee. De borstel haartjes verkleuren als deze aan vervanging toe zijn. Ik heb deze gratis gekregen om te testen. Ze zijn ideaal. De haartjes van de borstel gaan niet alle kanten op staan. Het is een stevige borstel.
Datum plaatsing: 2018-11-05
Rated 5 van de 5 door uit Fijn voor een schoon en fris gebit Door de kleine borstel kan ik makkelijk overal bij en door de snelle rotatie poets je veel sneller en beter dan een handtandenborstel. Ik mocht dit product gratis testen. Ben er heel blij mee. En zou het zeker zelf kopen als ze aan vervanging toe zijn
Datum plaatsing: 2018-10-29
Rated 5 van de 5 door uit Zeer goede resultaat Inmiddels gebruik ik de precision clean opzetborsteltjes al een aantal weken. Ik heb meerdere borsteltje ontvangen om het resultaat te vergelijken, zoals de cross action. Na het gebruik van de precision clean voelden mijn tanden ontzettend schoon aan, wel begon mijn tandvlees te bloeden. In het begin had ik hier vaak last van. De haartjes voelen wat stug aan, maar met resultaat dat je tanden heel schoon aanvoelen. De borsteltjes worden in meerdere aantallen geleverd. De borsteltjes gaan ongeveer 3 a 4 maanden mee. Ik heb de precision clean opzetborsteltjes gratis mogen uitproberen. Ik ben zeker tevreden, maar afwisseling tussen de opzetborsteltjes is wel een aanrader.
Datum plaatsing: 2018-10-28
Rated 5 van de 5 door uit Goed product Een prettig opzetborsteltje, omdat ik niet zo’ n grote mond heb ben ik blij dat de borstelkop klein genoeg was om goed mijn gebit te reinigen. Hij maakt goed schoon, of het beter is dan andere type kan ik met mijn mond niet voelen. Maar de test resulteaten zeggen dat het een topper is, en dat wil ik gaag geloven. Hij is fijn! Ik heb deze gratis gekregen om te testen en koop ze als ze op zijn zeker bij!
Datum plaatsing: 2018-10-26
Rated 4 van de 5 door uit Prima opzetborstels Onmisbare opzetborstels voor op je (Oral-B) elektrische tandenborstel. De borstels zijn van goede kwaliteit, bevatten geen losse of uitstaande haartjes en blijven ook lang zo. Minpunten: geen schuin geplaatste haren voor extra poetskwaliteit, vrij harde haren. Dit is best wennen in het begin.
Ik heb deze borstels gratis mogen testen in combinatie met de Oral-B 8000N en dit is een perfecte combinatie. Deze borstels heb ik nu gekregen, maar wanneer deze aan vervanging toe zijn zal ik ze ook zeker opnieuw gaan aankopen.
Datum plaatsing: 2018-10-22
Rated 4 van de 5 door uit Prima opzetborstel. Doet wat het hoort te doen De precicion clean opzetborstel is een prima borsteltje. Hij reinigt prima en ik ervaar na het poetsen ook een mooi glad resultaat. Ik vind het fijn dat de buitenste haren een kleurtje hebben. Deze worden lichter van kleur na verloop van tijd. Hierdoor denk ik er aan om de borstel te verwisselen. Persoonlijk vind ik de cross action borsteltjes een iets gladder poetsresultaat geven. Maar voor de prijs van de precicion clean opzetborstels krijg je zeker waar voor je geld. Ik heb dit product gratis ontvangen om te mogen testen.
Datum plaatsing: 2018-10-16
Rated 4 van de 5 door uit Degelijke opzetborstel die doet wat hij moet doen! De precision clean opzetborstel past op diverse modellen elekrische tandenborstels van Oral-B. Erg fijn, want kort nadat we deze borstels in gebruik namen zijn we geswitcht van tandenborstel en konden we de opzetborstels dus nog blijven gebruiken. Hij doet wat je verwacht van een opzetborstel. Mijn tanden voelen schoon aan na gebruik. Nadeel vond ik dat de eerste weken de haren vrij hard waren en ik regelmatig wat bloedend tandvlees had. Hoewel ik dit product gratis heb gekregen om te testen, zou ik het wel weer aanschaffen.
Datum plaatsing: 2018-10-08
Rated 5 van de 5 door uit Aanrader! De opzetborsteltjes van Oral B Precision Clean poetsen erg goed schoon. Ik ben dan ook erg blij met deze borstels. Het is heerlijk om na twee minuten poetsen ook goed te kunnen voelen dat je tanden echt schoon zijn. De tanden voelen erg glad aan. Ook voor het tandvlees zijn deze opzetborstels prima. Deze borsteltjes heb ik gratis ontvangen om te testen, maar kan deze borstels absoluut aanraden. Zelf zal ik deze in de toekomst blijven kopen als opzetborstels voor mijn tandenborstel.
Datum plaatsing: 2018-10-08
Rated 5 van de 5 door uit Aanrader Ik heb de Precision Clean X opzetborstels nu enkele weken in gebruik. De borstels reinigen de tanden en het tandvlees erg goed, ik ben dus erg tevreden. Het is fijn dat de op veel verschillende elektrische tandenborstels passen, ook zijn ze goed te reinigen onder stromend water. Ik heb dit product gratis gekregen maar weet zeker dat ik er goed gebruik van blijf maken.
Datum plaatsing: 2018-10-07
Rated 4 van de 5 door uit goed resultaat, voelt iets te zacht aan De laatste paar weken heb ik deze borsteltjes voor het eerst gebruikt. In combinatie met mijn nieuwe elektrische tandenborstel merk ik dat mijn tanden veel schoner zijn. Deze bordteltjes voelen heel fijn aan al heb ik zelf het idee dat ze iets te zacht zijn. Ik heb deze borsteltjes gratis mogen testen. En zal in de toekomst deze borsteltjes blijven kopen.
Datum plaatsing: 2018-09-24
Rated 5 van de 5 door uit Prima opzet borsteltje Deze opzetborstels zijn niet te duur en passen op de oral b elektrische tandenborstels. Bij gewoon gebruik heb je wel 3 maanden plezier van 1 borstel.
Datum plaatsing: 2017-05-16
Rated 4 van de 5 door uit Heel goed product Een zeer goed bruikbaar en nuttig verzorgingsproduct
Datum plaatsing: 2017-05-05
Rated 5 van de 5 door uit uitstekend EEN ZEER GOEDE OPZETBORSTEL AAN EEN VOORDELIGE PRIJS
Datum plaatsing: 2017-03-03
Rated 4 van de 5 door uit Poetst prima Poetst prima , alleen spijtig wat zo goedkoop is in productie zo duur is aan de kassa.
Datum plaatsing: 2016-11-17
  • y_2021, m_9, d_27, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_31
  • loc_nl_BE, sid_1213934, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_kruidvat-be
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 181ms
  • REVIEWS, PRODUCT