Klik hier voor gratis verzending!
  • NIVEA Naturally Good

NIVEA Naturally Good

NIVEA Naturally Good - 100% TRANSPARANTIE VOOR 100% VERTROUWEN


Het NATURALLY GOOD verzorgingsassortiment is gebaseerd op meer dan 100 jaar expertise en vertrouwen in huidverzorging. Om dit vertrouwen te blijven behouden, wil NIVEA met Naturally Good meer transparantie over de samenstelling van haar formules bieden.

Naturally Good, de nieuwe NIVEA gezichtsverzorging met ingrediënten van natuurlijke oorsprong* voor een natuurlijk mooie huid

De formules van NIVEA NATURALLY GOOD bevatten minstens 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong* en 1 à 2% additionele ingrediënten voor veiligheid en stabiliteit van de formule. Het zijn bijvoorbeeld alcohol of parfum, die een belangrijke rol spelen als conserveermiddel. Ook zit er in elk van de dagcrèmes en cleansers één bio-ingrediënt zoals bio Aloë Vera, bio Kamille of bio Groene Thee.
naturally_good_ingredience.png

Aloe Vera 

Nivea-Naturally-Good-1.png
De formule met bio Aloë Vera hydrateert je huid gedurende 24 uur en geeft een gevoel van frisheid op de huid. De formule bevat ook oliën, zoals jojoba olie en amandelolie voor een natuurlijke glow, dag na dag. 

Groene thee 

Nivea-Naturally-Good-3.png
De formules van de Hydraterende Reinigingsmelk en de Verfrissende Tonic met bio groene thee verwijderen make-up, en residuen & sporen van stressfactoren van buitenaf in alle zachtheid. De cleansers zijn geschikt voor alle huidtypes. 
 

Kamille

Nivea-Naturally-Good-2.png
De ongeparfumeerde formule met bio Kamille hydrateert de huid gedurende 24 uur, verzacht irritatiegevoel en vermindert roodheid zichtbaar. De crème werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.  

NIVEA Naturally Good & duurzaamheid

Zowel de PET-potjes als de PP-flessen (polypropyleen) zijn recyclebaar. Dit draagt bij aan ons doel om tegen 2025 alleen verpakkingen te gebruiken die recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. Alle kartonnen productdoosjes zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

*Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun moleculaire structuur (natuurlijke staat) behouden, inclusief water.

NIVEA Naturally Good