Klik hier voor gratis verzending!
  • Nieuw Kruidvat filiaal in Leuven

Nieuw Kruidvat filiaal in Leuven

Nieuw Kruidvat filiaal in Leuven geopend met feestje voor 5 jarige klanten

Kruidvat heeft vandaag de opening van haar nieuwste filiaal in Leuven feestelijk gevierd met een spannende actie. Maar liefst vijf klanten werden in de winkel aan het Engelsplein 22 verrast op een buitengewoon feestje!
 
De eerste vijf personen die bij de opening aantoonden dat ze vandaag jarig zijn, werden uitgenodigd om gedurende één minuut gratis te winkelen in het nieuwe filiaal.

6 gretige jarigen stonden voor de opening aan te schuiven aan de deur. Volgende 5 gelukkigen mochten deelnemen aan de actie: Martijn van Lierop, Martine Goeyens, Gregory Schoevoerts, Eveline Jespers en Dylan Rosseels.

De sympathieke stunt zorgde voor vrolijke taferelen. Winkelmandjes werden gretig gevuld en vooral de verzorgingsproducten en het speelgoed waren erg in trek.

Filiaalmanager Jorien Decatte kijkt trots naar haar nieuwe winkel.
“De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Leuven en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening van ons nieuwe filiaal wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we jarigen op dezelfde dag als onze openingsdag opgeroepen zich aan te melden. We vinden het fijn dat we 5 jarigen hun eerste cadeautjes van de dag kunnen geven”, aldus Jorien.

Over Kruidvat 
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in België en Nederland. Kruidvat vult haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ in door een ruime keuze uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.