Klik hier voor gratis verzending!
  • Nieuw Kruidvat filiaal in Gent

Nieuw Kruidvat filiaal in Gent

Nieuw Kruidvat filiaal in Gent geopend met feestje voor 5 jarige klanten

Kruidvat heeft vandaag de opening van haar nieuwste filiaal in Gent feestelijk gevierd met een spannende actie. Maar liefst vijf klanten werden in de winkel aan de Botestraat 18 verrast op een buitengewoon feestje!
 
De eerste vijf personen die bij de opening aantoonden dat ze vandaag jarig zijn, werden uitgenodigd om gedurende één minuut gratis te winkelen in het nieuwe filiaal.

7 gretige jarigen stonden voor de opening aan te schuiven aan de deur. Volgende 5 gelukkigen mochten deelnemen aan de actie: Rita Reynaert, Kamel Ben Chaouacha, Dominique Braekeleire, Lara Paz Rodriguez en Els Gabriel.

De sympathieke actie zorgde voor vrolijke taferelen. Winkelmandjes werden gretig gevuld en vooral de verzorgingsproducten en speelgoed waren erg in trek.

Filiaalmanager Ynske De Witte kijkt trots naar haar nieuwe winkel.““De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Gent en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening van ons nieuwe filiaal wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we jarigen op dezelfde dag als onze openingsdag opgeroepen zich aan te melden. We vinden het fijn dat we 5 jarigen hun eerste cadeautjes van de dag kunnen geven”, aldus Ynske.

Over Kruidvat 
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in België en Nederland. Kruidvat vult haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ in door een ruime keuze uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.