Klik hier voor gratis verzending!
  • Nieuw Kruidvat filiaal in Sint-Agatha-Berchem

Nieuw Kruidvat filiaal in Sint-Agatha-Berchem

Nieuw Kruidvat filiaal in Sint-Agatha-Berchem opent de deuren

Kruidvat opent vandaag een nieuw filiaal in Sint-Agatha-Berchem (Shopping center Basilix, Keizer Karellaan 420). In de nieuwe winkel kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten en staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma. De winkel biedt een uitgebreid assortiment van de bekende merken, producten van het Kruidvat eigen merk en een aantal exclusieve merken. De opening van de winkel wordt gevierd met een aantrekkelijke openingsactie waarbij een minuut gratis winkelen te winnen is.

De klant staat centraal

Filiaalmanager Michel Vercleyen is trots op zijn winkel. “In de Kruidvat winkels staat de klant altijd centraal en dat is in Sint-Agatha-Berchem niet anders. De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Het draait om beleving, uitstraling en toegankelijkheid. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Sint-Agatha-Berchem en omgeving van harte uit om dit zelf te ontdekken en een kijkje te komen nemen in Kruidvat!”, aldus Michel.

Verrassend, voordelig én toegankelijk

In de vernieuwde winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen op gepresenteerd.