Klik hier voor gratis verzending!
  • How to: Nagels Zakken

How to: Nagels Zakken

Stap 1: Maak je nagels schoon

Het is belangrijk dat je je nagels goed schoonmaakt, voordat je ze lakt. Was je handen en verwijder vettigheid of nagellakrestjes van je nagels met een nagellakremover
 

Stap 2: Basecoat Breng nu een basecoat aan.

Een basecoat zorgt ervoor dat je nagels niet verkleuren door de nagellak. Bovendien vult de basecoat oneffenheden in je nagels op, zodat je je nagellak perfect egaal aan kunt brengen. Strijk het kwastje af aan het potje, voordat je de basecoat op je nagels aanbrengt

 

 

Stap 3: Nagels lakken


Nu is het tijd om je nagels te lakken met je favoriete nagellak. 1. Veeg het nagellakkwastje af langs de rand van het potje, zo voorkom je dat er teveel nagellak op het kwastje blijft zitten. 2. Breng nu het eerste laagje nagellak aan: plaats het nagellakkwastje in het midden van je nagel, net iets boven je nagelriem. Strijk de nagellak in één beweging omhoog. Zet het kwastje weer in het midden van je nagel, maar maak nu een lichte beweging naar links, om ook het linker gedeelte van je nagel te lakken. Doe hetzelfde aan de rechterkant van je nagel. Houd aan de rechter- en linkerkant van je nagel een klein strookje nagel ongelakt. Zo lijken je nagels langer! 3. Breng een tweede laagje nagellak aan, zoals beschreven in stap 2.

Stap 4: Topcoat
Zodra je nagellak goed droog is, kun je een topcoat over je nagellak aanbrengen. Dit laagje beschermt je nagellak tegen krasjes en beschadigingen. De topcoat zorgt ervoor dat je lak langer mooi blijft. Je kunt voor een doorzichtige topcoat kiezen, maar wil je een feestelijke look ga dan voor een topcoat met glitters of een cracking topcoat. In deze laatste topcoat onstaan scheurtjes tijdens het drogen, voor een speciaal effect.

Stap 5: Randjes bijwerken
Heb je je nagellak aangebracht, maar ben je toch een beetje uitgeschoten? Geen probleem. Gebruik een wattenstaafje met nagellakremover om restjes te verwijderen. Nog makkelijker: gebruik een nagellak removerpen om teveel nagellak precies te verwijderen. Stap 6: Nagellak verwijderen Ben je niet tevreden of wil je een nieuwe nagellak proberen? Gebruik dan een nagellakremover om je oude nagellak te verwijderen.