background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Promo Mooi & Verzorgd Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Elektronica & Media Huis & Schoonmaak Fashion Kruidvat merk Inspiratie Speelgoed Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

Kunstgebitverzorging

Filter

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

19 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
19 product(en) gevonden
19 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
19 product(en) gevonden
Als je een kunstgebit hebt, wil je hier natuurlijk lang plezier aan beleven. Het juiste onderhoud draagt hier voor een erg groot deel aan bij. Je voorkomt hierdoor mondklachten als een slechte adem en het kunstgebit blijft in topconditie.

Maak je kunstgebit regelmatig schoon met een reiniger

Omdat je kunstgebit dagelijks blootgesteld wordt aan kleefpasta, voedsel en speeksel vermenigvuldigen bacteriën zich binnen korte tijd. Deze bacteriën zorgen voor onaangename geurtjes. Een slechte hygiëne levert bovendien zweertjes in de mond of ontstoken tandvlees op. Daarnaast verkleurt het kunstgebit als het niet regelmatig wordt schoongemaakt, mede door factoren als roken en het drinken van rode wijn of thee.

Een vast kunstgebit met kleefpoeder of kleefcrème

Poetsen met een protheseborstel is natuurlijk van essentieel belang. Maar je wilt voorkomen dat je kunstgebit los gaat zitten. Hierdoor wordt eten en praten lastiger. Het gebruik van kleefpoeder of kleefcrème is in dat geval aan te raden. Zowel kleefpoeder of kleefpasta zijn te gebruiken bij een gedeeltelijk kunstgebit of een volledige prothese.

Corega, Fixodent en het Kruidvat Merk voor onderhoud van je kunstgebit

Op deze pagina bekijk je het huidige aanbod aan kunstgebitverzorging. Je kiest uit verschillende producten van onder meer Corega, Fixodent en het Kruidvat Merk. Met ieder product weet je zeker dat een kunstgebit reinigen net even wat gemakkelijker verloopt en dat je zo lang mogelijk geniet van een goed verzorgd kunstgebit.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez