product

Mercurochr Strapping Steunverband

Mercurochrome 20% korting
6
.
59

Mercurochr Strapping Steunverband

6
.
59
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Dit is speciaal ontwikkeld om gewrichten op efficiënte wijze te ondersteunen. De Mercurochr Strapping Steunverband beperken je bewegingsvrijheid niet.

Het Mercurochr Strapping Steunverband steunverband wordt aanbevolen bij het beoefenen van allerlei sporten, het biedt een uitstekende bescherming van je gewrichten en voorkomt spierproblemen.

De kleefmassa, die ontwikkeld is om weerstand te kunnen bieden tegen sterke transpiratie, laat bij het verwijderen geen sporen achter. Het beschermlaagje van siliconenpapier kan zonder schaar worden afgescheurd en vergemakkelijkt het aanbrengen.

Koel bewaren. Nooit op open wonden gebruiken. Te hoge spanningen vermijden (risico van afknellen bloedsomloop). In geval van ernstige verstuikingen of verrekkingen een arts raadplegen. De huid goed reinigen en drogen voor gebruik. Het gewricht omwikkelen door telkens een 8 te vormen. Hoe meer windel wordt aangebracht, hoe groter de fixatie.

Op een droge, schone en ontvette huid gebruiken. Knip het verband op de gewenste lengte af en maak het beschermpapier aan één kant los, scheur dit bij het aanbrengen steeds verder af. Bouw de fixatie op door een min of meer grote kracht uit te oefenen op het verband, afhankelijk van het gewenste effect. Verstevig de fixatie door iedere band één of twee keer te bedekken en bedek daarbij minstens de helft van de eerste band.

EAN code: 3160921504968

Lees meer

Lees minder

`