product

Mercurochr Strapping Steunverband

Gratis verzenden bij €20 aan Health
6
.
59

Mercurochr Strapping Steunverband

6
.
59
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Het is helaas tijdelijk niet mogelijk om je bestelling af te halen in de winkel

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 20 euro

Spaar automatisch punten met Jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Dit is speciaal ontwikkeld om gewrichten op efficiënte wijze te ondersteunen. De Mercurochr Strapping Steunverband beperken je bewegingsvrijheid niet.

Het Mercurochr Strapping Steunverband steunverband wordt aanbevolen bij het beoefenen van allerlei sporten, het biedt een uitstekende bescherming van je gewrichten en voorkomt spierproblemen.

De kleefmassa, die ontwikkeld is om weerstand te kunnen bieden tegen sterke transpiratie, laat bij het verwijderen geen sporen achter. Het beschermlaagje van siliconenpapier kan zonder schaar worden afgescheurd en vergemakkelijkt het aanbrengen.

Koel bewaren. Nooit op open wonden gebruiken. Te hoge spanningen vermijden (risico van afknellen bloedsomloop). In geval van ernstige verstuikingen of verrekkingen een arts raadplegen. De huid goed reinigen en drogen voor gebruik. Het gewricht omwikkelen door telkens een 8 te vormen. Hoe meer windel wordt aangebracht, hoe groter de fixatie.

Op een droge, schone en ontvette huid gebruiken. Knip het verband op de gewenste lengte af en maak het beschermpapier aan één kant los, scheur dit bij het aanbrengen steeds verder af. Bouw de fixatie op door een min of meer grote kracht uit te oefenen op het verband, afhankelijk van het gewenste effect. Verstevig de fixatie door iedere band één of twee keer te bedekken en bedek daarbij minstens de helft van de eerste band.

EAN code: 3160921504968

Lees meer

Lees minder

Bestel- & bezorginformatie

Bestel- & bezorginformatie

Gratis thuisbezorgen: 
Vul je bestelling aan tot 20 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 20 euro betaal je 4.95 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment?
Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Lees meer

Lees minder