product

Medisana UHW Luchtbevochtiger

26,5cm x 33cm x 20cm
49
.
90

Medisana UHW Luchtbevochtiger

26,5cm x 33cm x 20cm

49
.
90
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Waardoor krijg je een droge huid?

De 6 meest voorkomende oorzaken van een droge huid.

Productinformatie

Productinformatie

De ideale relatieve vochtigheid ligt tussen 40% en 60%. Als deze lager is dan 40% dan kan de Medisana UHW Luchtbevochtiger helpen de luchtvochtigheid op peil te houden.

Vooral in de wintermaanden wordt de luchtvochtigheid in huis soms erg laag. Hierdoor ben je vatbaarder voor infecties en luchtwegaandoeningen en raak je soms vermoeid en minder geconcentreerd. Ook heb je soms last van droge ogen (zeker als je lenzen draagt), je keel of huid. Hou daarom de luchtvochtigheid in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte op peil met deze handige luchtbevochtiger.

Verhoog de luchtvochtigheid in huis
De geluidsarme en energiebesparende technologie van de Medisana luchtbevochtiger verandert water in zeer fijne nevel. Deze nevel verhoogt de relatieve luchtvochtigheid. Dit verbetert de luchtkwaliteit en voorkomt het uitdrogen van je slijmvliezen en huid. Een luchtbevochtiger is vaak ook ideaal voor mensen met hooikoorts.

Het is ook mogelijk om het apparaat met een aroma-essence (op water- of alcoholbasis) te gebruiken. Dit bevochtigt de lucht én zorgt voor een frisse, aangename geur.

Specificaties van de Medisana UHW Luchtbevochtiger:
• Hoge effectiviteit door microfijne verneveling
• Maximale verneveling: ca. 230 ml/uur
• Toepassingsgebied tot 30 m2
• Verneveling is continu regelbaar
• Geluidsarm en energiebesparend
• Schakelt automatisch uit wanneer de watertank leeg is
• Met netadapter, reinigingsborstel en handleiding
• Inclusief 3 jaar garantie

Hoe gebruik je de Medisana UHW Luchtbevochtiger?
1. Steek de stekker in een correct geïnstalleerd stopcontact.
2. Schakel de luchtbevochtiger in door de aan-/uitschakelaar en de draaiknop voor de nevelintensiteit van OFF naar ON te draaien. Het geïntegreerde controlelampje (led) onder de watertank gaat groen branden. Als de watertank leeg is, brandt hij rood.
3. Stel het apparaat daarna, afhankelijk van de ruimte, traploos in van stand (laagste ventilatorintensiteit) tot de maximale stand (hoogste ventilatorintensiteit). Na een paar seconden is de vrijkomende nevel boven de uitlaat te zien. Schakel het apparaat na gebruik of wanneer er bijna geen water meer in de tank zit (het controlelampje brandt rood) uit door de aan-/uitschakelaar en de draaiknop voor de nevelintensiteit naar OFF te draaien. Als de watertank leeg is, stopt het apparaat automatisch met vernevelen.

Het apparaat heeft een blauwe nachtverlichting. Om de nachtverlichting aan te zetten, druk je bij het ingeschakelde apparaat op de aan-/uitknop voor de nachtverlichting. Wanneer je nogmaals op de knop drukt, schakelt de nachtverlichting uit.

EAN code: 4015588600654

Lees meer

Lees minder